Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 25

Bo McCalebbas Makedonijos rinktinėje rungtyniavo už dyką

Makedonijos spauda ir šalies vyrų krepšinio rinktinės atstovai tikina, jog natūralizuotas amerikietis Bo McCalebbas nacionalinei komandai Europos čempionate atstovavo visiškai už dyką.
Bo Mccalebbas
Bo Mccalebbas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po to, kai makedonai pateikė sensaciją ir pateko į Senojo žemyno pirmenybių pusfinalį, Europos krepšinio specialistai ėmė spėlioti, kiek už patriotinių jausmų sužadinimą amerikiečiui pinigų paklojo Makedonijos vyriausybė.

Pasak Makedonijos krepšinio funkcionierių, 26 metų 178 cm ūgio gynėjas už žaidimą negavo nė skatiko – krepšininkas pats aukojosi gindamas šalies, kurioje negimė ir neaugo, garbę.

Makedonijos rinktinės žaidėjams premijos bus įteiktos tik už pasirodymą Europos čempionate bei užimtą 4-ąją vietą, o krepšinio federacija dengė tik krepšininkų draudimą, keliones bei pragyvenimą, kol vyko pasirengimas pirmenybėms.

B.McCalebbas buvo pagrindinis Makedonijos rinktinės lyderis, per vienerias rungtynes į varžovų krepšį vidutiniškai įmesdavęs 21,4 taško, po krepšiais atkovodavęs 3,1 kamuolio ir atlikdavęs 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Amerikietis buvo išrinktas į geriausių Europos čempionato žaidėjų penketuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius