-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 01 02

Brolius Macius „Raptors“ ekipa su Jonu Valančiūnu sutiko kaip savus

Vieni iš gerai žinomų Lietuvos krepšinio sirgalių, mūsų šalies pasus turintys Normundas ir Nauris Maciai gruodžio pabaigoje nutarė aplankyti rinktinės vidurio puolėją Joną Valančiūną. Tad brolių keliai prieš pat Naujuosius metus vedė į Kanados Toronto miestą.
Broliai Normundas ir Nauris Maciai Toronto „Raptors“ arenoje
Broliai Normundas ir Nauris Maciai Toronto „Raptors“ arenoje

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Buvo tikrai malonu, kad buvome sutikti kaip geriausi „Raptors“ draugai – jokių problemų įeiti ir būti per rungtynes nebuvo. Kaip gerai, kad su mūsų norais sirgti už Lietuvą, jos komandas bei rinktinę kovojanti Eurolyga ten neturi jokio balso. Tegul ir toliau draudžia mums Eurolyga – mes nesustosime sirgti už mūsų krepšininkus“, – sakė Normundas Macius.

Garsiais ir žinomais, keikiamais ir palaikomais, nekenčiamais ir garbinamais broliai Normundas ir Nauris Maciai tapo po konflikto su ispanų Madrido „Real“ ekipos ir Ispanijos rinktinės žaidėju Rudy Fernandezu.

2012-ųjų pavasarį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo namų arenoje žaidė su „Real“ klubu ir pralaimėjo po pratęsimo – po mačo tarp brolių ir R.Fernandezo įvyko konfliktas, po kurio Maciai atsidūrė areštinėje, o Eurolyga „Žalgiriui“ skyrė 25 tūkst. eurų baudą bei visam gyvenimui uždraudė broliams lankytis jų rengiamų turnyrų varžybose.

N.Macius tikino, kad nesitikėjo, kad „Raptors“ klubo žaidėjai taip gerai žino, kas yra Lietuva ir jos sirgaliai. Pradžiugino juos NBA Toronto ekipos žaidėjas brazilas Lucas Nougeira, kuris pirmasis suskubo pabendrauti su jais.

„Buvo labai malonu, kai jis pats priėjo ir sakė, kad per socialinį tinklą facebook žino apie mus, žino, kad esame dideli Lietuvos rinktinės gerbėjai. Sakė, kad norėtų, jog tokie aistruoliai būtų ir jų rinktinėje“, – aiškino brolis. N.ir N.Maciai brazilui padovanojo „braliukų“ marškinėlius, kuris jis tuoj pat ir užsivilko.

Žinoma, abu šalies krepšinio aistruoliai susitiko su Lietuvos rinktinės vidurio puolėju ir „Raptors“ „centru“ Jonu Valančiūnu. „Daug su juo bendravome – labai šaunus buvo laikas. Jis net dukart davė mums leidimus susitikti su ekipos žaidėjais po rungtynių. Sakome, Jonai, gal kas tau bus blogai, gal klubas, ką nors girdėjęs apie buvusį incidentą, nenori, kad mes būtume arenoje. Jis tik sakė – baikite, broliukai, viskas gerai“, – aiškino Normundas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius