Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 02 02

Darjušas Lavrinovičius: „Keista, bet „Žalgiris“ nėra toks, koks buvo sezono pradžioje“

Pergalių gyslą Eurolygoje užčiuopę Stambulo „Fenerbahce“ legionieriai iš Lietuvos pasiraitojo rankoves, kad parklupdytų jiems nesvetimą Kauno „Žalgirį“.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaune ne vienus metus praleidęs Darjušas Lavrinovičius ir grynakraujis kaunietis Šarūnas Jasikevičius trečiadienio vakarą pamirš savo šaknis. Stambulo „Fenerbahce“ ekipos legionieriai stos į mūšį, lemsiantį, ar jiems pavyks likti Eurolygos H grupės viršūnėje, rašo „Lietuvos rytas“.

„Esame pirmojoje vietoje, labai norime joje ir likti. Pergalė mums labai reikalinga, nes žengtume svarbų žingsnį ketvirtfinalio link. Privalome laimėti“, – apie artėjančią dvikovą kalbėjo D.Lavrinovičius.

Jo teigimu, „Žalgiris“ dabar nėra toks, koks buvo sezono pradžioje: „Dabar jie žaidžia labai banguotai. Keista, bet kauniečiai neberodo tokio krepšinio, kokį demonstravo sezono pradžioje. Matyt, komanda dabar nėra geriausios sportinės formos. Kita vertus, žalgiriečiams nebėra kur trauktis, todėl Stambule jie stengsis iš paskutiniųjų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius