Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 14

Darjušas Lavrinovičius neišlenda iš bėdų – išsigydė rankos traumą, sušlubavo nugara

Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas 35 metų Darjušas Lavrinovičius ir toliau liks sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolo. „Brolį“ jau trečią mėnesį kamuoja traumos, dėl kurių jis negali atstovauti Italijos Emilijos Redžio „Grissin Bon“ komandai. Prie problemų su ranka prisidėjo ir nugaros skausmai.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Pauliaus Cuberos nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Rugsėjo 26 dieną D.Lavrinovičiui buvo atlikta kairės rankos plaštakos operacija. Mūsų šalies krepšininkui medikai sportuoti draudė apie pusantro mėnesio.

Lietuvos krepšinio rinktinės aukštaūgis D.Lavrinovičius traumą patyrė Pasaulio pirmenybėse Ispanijoje, per lietuvių pusfinalio dvikovą su JAV komanda.

Darjušui atsinaujino nugaros skausmai ir klubas priverstas gydyti jau įsisenėjusį sopulį.

Sportando.com pranešė, kad Lietuvos rinktinės žaidėjas jau atsigavo po rankos traumos, tačiau „broliui“ teks savo pasirodymą aikštėje atidėti dar dešimčiai dienų – Darjušui atsinaujino nugaros skausmai ir klubas priverstas gydyti jau įsisenėjusį sopulį.


Šią vasarą D.Lavrinovičius pasirašė sutartį su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubu, kuriame nuo praėjusių metų žaidė ir dar vienas lietuvis – Rimantas Kaukėnas.

Praėjusį sezoną vienas iš rinktinės „brolių“ vilkėjo Kijevo „Budivelnyk“ ekipos marškinėlius ir Eurolygoje sužaidė 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 15,1 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio, atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 1,4 varžovų metimo bei rinkdavo po 19,5 naudingumo balo.

Dėl Darjušo traumos į italų ekipą buvo pakviestas jo brolis Kšištofas. Buvo kalbama, kad pasveikus Darjušui, ekipa, greičiausiai, neatsisakytų ir jo brolio paslaugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius