Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 14

Donato Motiejūno agentas tiki savo žaidėju ir jam pataria: „Kas mūsų neužmuša, tas mus padaro stipresnius“

Prisilietęs prie savo svajonės Donatas Motiejūnas vėl nuo jos nutolo. „Houston Rockets” klubas Lietuvos krepšininką išsiuntė į savo antrinę komandą, rungtyniaujančią NBA „D-League”. Žaidėjo agentas dienraščiui „Lietuvos rytui“ teigė, kad dabar D.Motiejūnui – sunkus laikotarpis.
Donatas Motiejūnas ir Jonas Valančiūnas
Donatas Motiejūnas ir Jonas Valančiūnas / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 NBA

„Žaidėjui tai nėra pats maloniausias klubo sprendimas. Bet jo negalima kontroliuoti ar tam pasipriešinti, – sakė D.Motiejūnui atstovaujantis krepšinio agentas Virginijus Bulotas. – Lieka tiktai treniruotis ir žaisti varžybose, nes kitų dalykų nulemti neįmanoma.”

Netikėta žinia apie D.Motiejūną šokiravo Virginijų Praškevičių, kuris savo laiku iš NBA komandos buvo atsidūręs NBDL lygoje ir iš jos į stipriausią planetos krepšinio lygą negrįžo.

„Man buvo šokas, kai pamačiau šiuos pranešimus. Manau, Donatas tikrai galėjo NBA žaisti šiemet. Juk ikisezoninėse rungtynėse jis žaidė gerai.”, – nustebęs buvo V.Praškevičius.

NBA „D-League” rungtyniaujančioje ekipoje D.Motiejūnas turėtų gauti žaidimo laiko, kurio nesulaukė Hjustono klube.

Nors D.Motiejūnas solidžiai pasirodė „Rockets” gretose per ikisezonines rungtynes, rinkdamas po 9,8 taško ir atkovodamas po 4,3 kamuolio, prasidėjus NBA čempionatui lietuvis ilgam prisėdo ant atsarginių suolo.

„Laukiu visą laiką, – savo padėtį komentavo D.Motiejūnas. – Sėdžiu ir laukiu. Nieko daugiau negaliu padaryti. Tik palaikyti savo komandą.

Tai sunku, kai klubas pralaimi. Bandau palaikyti savus, bet nėra tas pats žaisti ir sėdėti ant suolo. Tačiau esame naujokai ir bandome padėti veteranams.”

„Su savo kolegomis, kurie atstovauja Donatui JAV, bandome išsiaiškinti technines subtilybes, – „Lietuvos rytui“ sakė V.Bulotas. – Aš tikiu Donatu ir manau, kad jis turėtų vadovautis posakiu: kas mūsų neužmuša, tas mus padaro stipresnius.”

„D-League” jam vėl reikės pratintis prie naujos komandos ir rengtis sezonui.

„Vipers” dar žais kontrolines rungtynes iki lapkričio 23 dieną prasidėsiančio „D-League” čempionato, rašo „Lietuvos rytas“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius