Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 02 20

LeBronas Jamesas meldžiasi už Chriso Bosho sveikatą

„Miami Heat“ klubo senbuvis Chrisas Boshas susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis. Klubo atstovai kol kas tikslios diagnozės nenustatė, tačiau įtariama, kad krepšininko plaučiuose gali būti susidarę pavojingi kraujo krešuliai.
LeBronas Jamesas ir Chrisas Boshas
LeBronas Jamesas ir Chrisas Boshas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Chrisas Boshas jau kelias dienas skundėsi nugaros skausmais, tačiau ketvirtadienį atlikti tyrimai atskleidė rimtas krepšininko sveikatos problemas. 

„Heat“ ekipos treneris Erikas Spoelstra teigė, kad krepšininkas yra gerose rankose, tačiau apie galutinę diagnozę kalbėti dar sunku. Komandos atstovai pažadėjo daugiau naujienų pateikti penktadienio vakarą arba šeštadienį.

„Miami Herald“ dienraštis skelbė, kad krepšininko plaučiuose tikriausiai susidarė kraujo krešuliai ir jam šis sezonas jau baigtas.

Tokias naujienas išgirdęs itin susirūpino C.Bosho buvęs komandos draugas LeBronas Jamesas. „Cavaliers“ lyderis tikino, kad meldžiasi už draugo sveikatą: „Sunkia širdimi galiu kalbėti apie Chriso sveikatą. Meldžiuosi už tave ir tavo šeimą. Norėčiau būti šalia, kad tave pralinksminčiau ir nuvyčiau šalin sunkias mintis. Žinau, kad esi stiprus ir sugrįši dar stipresnis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius