Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 22

„Lietuvos rytas“ su Steponu Babrausku priešakyje – nedrausmingiausia LKL komanda

Nedrausmingiausia 2011-2012 metų Lietuvos krepšinio lyga (LKL) paskelbė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiemet LKL vicečempionai kovojo ne tik su varžovais, bet ir savo emocijomis – jie surinko net 8 technines pražangas bei 3 nesportines pražangas. Pusę visų komandos techninių pražangų uždirbo „Lietuvos ryto“ kapitonas Steponas Babrauskas (4 techninės).

Vilniečių puolėjas Vilmantas Dilys nedaug atsiliko nuo ekipos draugo – 3 techninės ir 1 nesportinė. Kiti žaidėjai: Bradas Newley (1 nesportinė), Tyrese’as Rice’as (1 nesportinė) ir Jonas Valančiūnas (1 techninė).

Klubas už technines žaidėjų pražangas iš viso turėjo sumokėti 1600 litų baudą.

Antra vieta nedrausmingųjų sąraše atiteko Klaipėdos „Neptūnui“, o trečia – Kėdainių „Kėdainiai-Triobet“ komandai. Ketvirtą vietą užėmė Pasvalio „Pieno žvaigždės“, o penkta tenkinosi Prienų „Rūdupis“. Šešetą baigė Kauno „Baltų“ krepšininkai.

Klaipėdiečiai antroje vietoje liko tik todėl, kad techninių pražangų surinko  viena mažiau nei “Lietuvos rytas”.  Uostamiesčio krepšininkai buvo nubausti  7 techninėmis ir 7 nesportinėmis pražangomis, o šitaip „prasiklatusių“ žaidėjų sąrašas ilgas – Evaldas Dainys (3 techninės), Raimundas Danys (2 techninės, 2 nesportinės), Simas Galdikas (1 techninė), Laurynas Mikalauskas (1 nesportinė), Mantas Ruikis (2 nesportinės), Artūras Valeika (1 techninė), Aidas Viskontas (2 nesportinės). Klubas už technines žaidėjų pražangas iš viso turėjo sumokėti 1400 litų baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius