Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 01 16

Mantas Kalnietis sulaukė NBA klubo „Indiana Pacers“ kvietimo

Mantas Kalnietis ir toliau traukia NBA klubų dėmesį. „Indiana Pacers“ komanda išreiškė norą matyti vieną geriausių Lietuvos krepšininkų vasaros stovykloje. Kvietimas jau pasiekė ir M.Kalniečio reikalus NBA lygoje tvarkančios „Wasserman Media Group“ atstovus.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors pats krepšininkas netrykšta noru važiuoti į vasaros stovyklą ir ten demonstruoti savo sugebėjimus, galimybė vykti už Atlanto neatmetama – jeigu bus sulaukta konkretaus pasiūlymo. Galutinis atsakymas nepateiktas ir Indianos klubo atstovams. 

Praėjusiais metais vienas geriausių Lietuvos krepšininkų dalyvavo „Brooklyn Nets“ ir „Portland Trail Blazers“ stovyklose. M.Kalnietis dėl Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklos buvo priverstas atsisakyti „Atlanta Hawks“ ir NBA čempionės „San Anotio Spurs“ kvietimų dalyvauti treniruočių stovyklose.  

Tik neseniai po sunkios traumos atsigavęs 28-erių metų M.Kalnietis prisijungė prie Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos. Lietuvos ekipos atakų organizatorius peties traumą – raktikaulio lūžį – patyrė besirengdamas Pasaulio krepšinio čempionatui.

196 cm ūgio M.Kalnietis pastaruoju metu treniravosi su Šarūnu Jasikevičiumi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius