Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 28 /18:12

Maskvos CSKA žaidėjas Sonny Weemsas: „Malonu sugrįžti į Kauną, kuriame – vieni geriausių krepšinio sirgalių Europoje“

Kauno „Žalgiris“ šį sezoną nusiteikęs išties ryžtingai. Šią savaitę išvykoje žalgiriečiai parklupdė Eurolygos čempioną Pirėjo „Olympiakos“, o sekmadienį pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje VTB jungtinės lygos B grupės rungtynėse, rezultatu 76:66 (19:17, 24:24, 10:13, 23:12), – galingąjį Maskvos CSKA klubą, kurio garbę gina praėjusį sezoną „Žalgiryje“ blizgėjęs puolėjas Sonny Weemsas.
Rungtynių bakimirka
Rungtynių akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Tai buvo labai geros rungtynės. „Žalgiris“ žaidė ypač gerai. Šiemet ši komanda turbūt yra geresnė nei praėjusiais metais. Ekipa turi aukštaūgių, kurie pataiko iš toli, be to šiandien jie labai gerai gynėsi“, - po mačo kalbėjo S.Weemsas.

Jis prisipažino, kad šios rungtynės buvo šiek tiek ypatingos, nes jam gera sugrįžti į Kauną, kuriame į areną susirenka vieni geriausių krepšinio sirgalių Europoje. Žaidėjas tvirtino pasiilgęs „Žalgirio“ gerbėjų.

„Mano vaidmuo „Žalgiryje“ ir CSKA yra panašus. „Žalgiryje“ buvau lyderis pagal pelnomus taškus,  toks stengiuosi būti ir CSKA. Svarbiausia daryti tai, ką liepia treneris. Darau viską, kas galėtų padėti komandai laimėti“, – teigė vienas CSKA lyderių.

Jis patirto pralaimėjimo nesureikšmina ir teigia, kad rungtynės baigėsi ir reikia žiūrėti į priekį, o ne dairytis atgal.

Papildyta 18.12 val. E.Messina: Tai buvo didžios rungtynės

„Tai buvo didžios varžybos, fantastiškas žaidimas, ir pagal žiūrovų reakciją, ir pagal krepšinio intensyvumą, ir pagal pilną areną. Atrodė, kad tai sezono pabaigos, o ne pradžios rungtynės. Noriu pasveikinti „Žalgirį“, kuris rungtynių pabaigoje buvo stipresnis, nors pradžioje žaidėme geriau mes“, – įspūdžiais po rungtynių dalijosi Maskvos CSKA klubo vyriausiasis treneris Etorre Messina.

Jo teigimu, CSKA pralaimėjimą lėmė keli epizodai gynyboje, prastas pataikymas, nesugebėjimas apsiginti nuo toliau nuo krepšinio atsitraukusių brolių Lavrinovičių metimų.

„Linkių sėkmės „Žalgiriui“. Tikiuosi, kad sezono pabaigoje „Žalgiris“ ir CSKA susitiks sezono pabaigoje žymiai svarbesnėse rungtynėse“, – vylėsi Joną Kazlauską CSKA trenerio poste pakeitęs italas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius