Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 26

Nevykusi NBA diena: smūgis į veidą Donatui Motiejūnui ir nutrauktas Toronto „Raptors“ mačas

Paskutinėse NBA iki sezoninėse rungtynėse Donatas Motiejūnas buvo vienas sako komandos lyderių ir atvedė Hjustono „Rockets“ į pergalę 92:73 (30:10, 18:22, 23:17, 21:24) prieš Memfio „Grizzlies“ krepšininkus. Šeštosios Hjustono krepšininkų pergalės džiaugsmą kiek užtemdė priešininko išpuolis prieš lietuvį – Edas Davisas, negalėjęs sustabdyti D.Motiejūno leistinomis priemonėmis, smogė jam į veidą. Akivaizu kad „Grizzlies“ ekipa aršiai nusiteikus prieš sėkmingai rungtyniaujančius lietuvius – prieš kelias dienas nuo šios ekipos žaidėjo nukentėjo ir Jonas Valančiūnas.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Youtube.com nuotr.

„Rockets“ ir „Grizzlies“ komandų susitikimas intrigos neturėjo jau po pirmojo kėlinio, kai lietuvio atstovaujama ekipa sušaudė priešininkus taikliomis atakomis ir susikrovė 20 ties taškų persvarą. Antrajame kėlinyje „Grizzlies“ ekipa dar bandė išgelbėti rungtynės, tačiau kėlinį laimėjo tik 4 taškais ir tik kiek sušvelnėjo. Antrojoje rungtynių dalyje ir toliau dominavo „Rockets“, ir jau kur kas anksčiau nei nuskambėjo finalinė sirena buvo aišku, kas laimėjo šį mačą.

Mūsiškis minėtose rungtynėse nepaisant traumos D. Motiejūnas per 21 min. pelnė 10 taškų (4/6 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 varžovo metimą, 2 kartus suklydo ir 3 sykius prasižengė.

Puikus D.Motiejūno žaidimas taip erzino priešininkus, kad ji nutarė jį pamokyti: ketvirto kėlinio pradžioje, sužaidus apie 3 min.,  „Grizzlies“ krepšininkas labai kietai sustabdė puolime kamuolį sugriebusį lietuvį –  Edas Davisas trenkė  į krepšį metančiam D.Motiejūnui į veidą. Teisėjai, peržiūrėję vaizdo įrašą, amerikietį diskvalifikavo.

 „Rockets“: Omri Casspis 11, Donatas Motiejūnas 10.

„Grizzlies“: Marcas Gasolis 17, Quincy Pondexteris 11 pridėjo , Zachas Randolphas (10 atk. kam.) 10 –  ir Jonas Leueris po 10.

Diskvalifikacinė pražanga prieš D. Motiejūną.

VIDEO: Diskvalifikacinė pražanga prieš D. Motiejūną

Toronto „Raptors“ ekipos kova su Milvokio „Bucks“ buvo nutraukta

Milvokyje numatytos rungtynės tarp vietos „Bucks“ ir Toronto „Raptors“ klubų buvo nutrauktos pirmajame kėlinyje sužaidus vos 6 min. 2 sek. To priežastis - per slidi „BMO Harris Bradley Center“ arenos nauja danga.

Susitikimas buvo numatytas „BMO Harris Bradley Center“ arenoje, tačiau nauja danga buvo per slidi, todėl po 6 minučių krepšininkai išsiskirstė taip ir neišsiaiškinę, kas stipresni.Jonas Valančiūnas šiam mačui registruotas nebuvo.

VIDEO: „Raptors“ – „Bucks“ rungtynių akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius