-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 20

NKL lyderių dvikovą laimėjo „Ežerūnas-Karys“, autsaiderių – „JAZZ-Diremta“

Šeštadienį (12.20) Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate buvo sužaisti paskutiniai šių metų mačai. Labiausiai intriguojančios atrodė pirmenybių lyderių ir autsaiderių akistatos.
„JAZZ-Diremta“ įveikė „Vilnių“
„JAZZ-Diremta“ įveikė „Vilnių“ / Lino Šilkaičio nuotr.

Dvikovoje dėl teisės vadintis stipriausia NKL komanda pasitinkant Naujuosius metus susikovė Vilniaus „Perlo-MRU“ (18/6) ir Molėtų „Ežerūno-Kario“ (19/5) ekipos. Nors svečiai rungtyniavo be trijų starto penketo žaidėjų, tačiau rungtynių pabaigoje sugebėjo įveikti ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį turėjusį „Perlą-MRU“ – 86:82.

Šiose rungtynėse nesulaikomai rungtyniavo molėtiškių lyderis Evaldas Baniulis, pagerinęs net du sezono rekordus – į šeimininkų krepšį puolėjas įmetė 37 taškus ir surinko 49 naudingumo balus. 17 taškų pridėjo Žygimantas Šeštokas, po 11 – Mantas Šerkšnas ir Deividas Kumelis (7 rez. perd.).

Pralaimėjusių neišgelbėjo net 30 taškų pelnęs Antanas Udras. Dominykas Domarkas ir Remigijus Sugintas Vilniaus komandai įmetė atitinkamai 16 ir 13 taškų.

Šeštadienį susitiko ir dėl pakilimo iš NKL turnyro lentelės dugno kovojančios „Vilniaus“ (5/19) bei Kauno „JAZZ-Diremtos“ (4/20) komandos. Šiose rungtynėse nugalėtojas paaiškėjo taip pat paskutinę rungtynių minutę. Rezultatyviose rungtynėse pergalę 102:95 iškovojo kauniečiai. Jie liko paskutinėje turnyro lentelės vietoje, tačiau nuo artimiausio varžovo „Vilniaus“ juos skiria jau tik viena pergalė.

Rungtynių lūžis įvyko ketvirtajame kėlinyje, kuomet tris tritaškius iš eilės pataikė Arūnas Sakalauskas ir persvėrė rezultatą „JAZZ-Diremtos“ naudai. Iš viso A. Sakalauskas įmetė 19 taškų. Rezultatyviau už jį kauniečių gretose rungtyniavo tik Vaidas Trepočka ir Malcolmas Hawkinsas, įmetę atitinkamai 23 ir 21 tašką.

Vilniečių ekipoje rezultatyviu žaidimu išsiskyrė Vitalijus Lukša ir Jermaine Love, surinkę atitinkamai 24 ir 22 taškus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius