Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 31

Paaiškėjo visi NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviai – tarp jų nėra Timo Duncano

Kai Timas Duncanas pirmą kartą dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse 1998-aisiais, Johnas Wallas ir Damianas Lillardas buvo septynerių, o DeMaras DeRozanas – aštuonerių metų amžiaus. 14-a kartų šioje šventėje dalyvavęs „San Antonio Spurs“ aukštaūgis šį kartą liko už borto, tačiau „Visų žvaigždžių“ rungtynėse bus nemažai naujokų.
Timas Duncanas ir Tony Parkeris
Timas Duncanas ir Tony Parkeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rytų konferencija: prie komandos draugų „Miami Heat“ klube, LeBrono Jameso ir Dwyane'o Wade'o, kurie išrinkti į starto penketą, vėl prisijungs Chrisas Boshas. NBA čempionų ekipa bus vienintelė su trimis žaidėjais „Visų žvaigždžių“ mače.

Du žaidėjus iš Rytų komandų turės lygos lyderė „Indiana Pacers“, kurios narys Paulas George'as buvo išrinktas į starto penketą, o Roy Hibbertas pateko tarp atsarginių.

„Visų žvaigždžių“ mačo Rytų konferencijos atsarginiai: DeMaras DeRozanas („Raptors“), Joe Johnsonas („Nets“), Paulas Millsapas („Hawks“), Joakimas Noah („Bulls“), Johnas Wallas („Wizards“), Chrisas Boshas („Heat“), Roy Hibbertas („Pacers“).

Rytų konferencijos starto penketas: LeBronas Jamesas ir Dwyane'as Wade'as („Heat“), Paule'as George'as („Pacers“), Carmelo Anthony („Knicks“), Kyrie Irvingas („Cavaliers“).

Vakarų konferencija: po du žaidėjus čia turės trys komandos – „Houston Rockets“, „Portland Trail Blazers“ ir „Los Angeles Clippers“. Be to, Vakaruose į „Visų žvaigždžių“ mačą pateko ir du europiečiai – Tony Parkeris ir Dirkas Nowitzkis.

T.Duncanas į „Žvaigždžių dienos“ renginį nepateko tik trečią kartą karjeroje, tačiau pagal dalyvavimų skaičių dabar užima penktąją vietą su 14 kartų. Pirmaujas Kareemas Abdul-Jabbaras (19), Kobe Bryantas (16), Shaquille'as O’Nealas (15) ir Kevinas Garnettas (15).

K.Bryantas šiemet yra pakviestas ir pateko į starto penketą, tačiau dėl traumos žaisti negalės. Kas jį pakeis – paaiškės vėliau.

„Visų žvaigždžių“ mačo Vakarų konferencijos atsarginiai: LaMarcusas Aldridge'as („Blazers“), Jamesas Hardenas („Rockets“), Dwightas Howardas („Rockets“), Daianas Lillardas („Blazers“), Dirkas Nowitzkis („Mavericks“), Tony Parkeris („Spurs“), Chrisas Paulas („Clippers“).

Vakarų konferencijos starto penketas: Kobe Bryantas („Lakers“), Stephenas Curry („Warriors“), Kevinas Love'as („Timberwolves“), Kevinas Durantas („Thunder“), Blake'as Griffinas („Clippers“).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius