Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Pablo Laso pergalių receptas – nuolatinis žaidėjų alkis

Madrido „Real“ krepšinio klubo, vakar 79:71 penktosiose varžybose įveikusio „Barcelona“ ir 31-ąjį kartą tapusio Ispanijos lygos čempionu, treneris Pablo Laso atskleidė pergalės paslaptį.
Pablo Laso
Pablo Laso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Alkis ir noras augti kaip žaidėjams ir komandai mus veda prie pergalių. Šis laimėjimas yra puikus viso sezono karūnavimas“, – as.com žurnalistams sakė jis.

„Šiais metais turėjome labai sunkių ir labai gražių momentų. Iš visko galima pasimokyti ir mes vis dar augame. Turėjome stengtis iki paskutinio momento. Didžiuojuosi žaidėjais, nes jie visada stengiasi pasiekti maksimalų rezultatą“, – komentavo treneris.

Jis neslepia, kad džiaugiasi už komandos žaidėjus, laimėjusius rungtynes savo aikštėje, o kartu negailėjo gerų žodžių priešininkų ekipai.

Taip pat P.Laso prisiminė ir šį pirmadienį nuo plaučių vėžio mirusio kolegos katalono Manelio Comaso, treniravusio Sevilijos „Cajasol“ komandą: „Šiandien – ypatinga diena. Užvakar mirė žmogus, kuris man buvo daugiau nei treneris. Jis buvo draugas, kolega, mano geriausi krepšininko karjeros metai praėjo būtent su juo. Ačiū Maneliui už suteiktą stiprybę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius