Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 02

Per pirmąją treniruotę Kšištofui Lavrinovičiui lūžo rankos kaulas

Prie Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo prisijungęs Kšištofas Lavrinovičius per pačią pirmąją treniruotę patyrė traumą. Bandydamas perimti kamuolį aukštaūgis smarkiai susimušė ranką. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad K.Lavrinovičiui lūžo dešinės rankos delnikaulis.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kai atslūgs tinimas, K.Lavrinovičiui bus atlikti papildomi tyrimai. Tada paaiškės, ar žalgiriečiui bus reikalinga operacija. Jei jos neprireiks, į aikštelę K.Lavrinovičius galės sugrįžti po 5–6 savaičių.

„Peršvietus ranką, buvo diagnozuotas dešinės plaštakos delnikaulio lūžis. Tiesa, atrodo, kad kaulas nepasislinko iš vietos, todėl tikimės, kad operacijos neprireiks. Tai galėsime tiksliai nustatyti, kai atslūgs traumuotos vietos tinimas“, – sakė Kauno „Žalgirio“ komandos gydytojas V.Kailius.

Iš Europos čempionato su sidabro medaliu sugrįžęs krepšininkas turėjo atlikti medicininį patikrinimą ir iškart negalėjo pradėti treniruočių su „Žalgiriu“ bei praleido sezono atidarymo mačą su Kazanės „Uniks“ komanda. Gydytojams leidus pradėti sportuoti, K.Lavrinovičius traumą patyrė antradienį pirmosios treniruotės metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius