Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 30

Puikus Donato Motiejūno žaidimas pakeitė „Rockets“ planus

„Houston Rockets“ ekipoje šansą rungtyniauti kone po 30 minučių gavęs Donatas Motiejūnas, atrodo, užsitarnavo klubo vadovų ir trenerio pasitikėjimą. JAV žiniasklaida praneša, kad „Raketos“ atsisakė planų įsigyti dar vieną aukštaūgį.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mėnesio pradžioje traumą patyrė ir iki šiol žaisti negali Terrence'as Jonesas, tad jo vietą starto penkete nuo lapkričio 4-osios mačo su „Miami Heat“ užima D.Motiejūnas.

Nuo tada iš 13-os rungtynių, kurias lietuvis pradėjo starto penkete, aštuoniose jis žaidė bent po 30 minučių. Atrodo, kad D.Motiejūnas savo žaidimo įtikino klubo vadovus, kad pastiprinimo ekipai nereikia.

Pastarosiose keliose rungtynėse dėl traumos nežaidė ir pagrindinis „centras“ Dwightas Howardas, tad „Rockets“ planavo įsigyti 36 metų veteraną Alą Harringtoną. Pastarasis NBA rungtyniavo 16 metų, o šiemet žibėjo Kinijoje, kur rinko po 32,8 taško ir sugriebdavo po 10,8 kamuolio.

VIDEO: Donato Motiejūno rezultatyvumo NBA rekordas

Vis dėlto, skelbiama, kad Hiustono komanda atsisakė planų įsigyti šį žaidėją.

D.Motiejūnas lapkričio 22-osios susitikime su „Dallas Mavericks“ pagerino savo asmeninį praleisto laiko aikštėje rekordą – žaidė 38 minutes. Po keturių dienų mače su „Sacramento Kings“ krito ir lietuvio rezultatyvumo rekordas – jis įmetė 21 tašką.

Šį sezoną 24 metų 213 cm ūgio D.Motiejūnas žaidžia po 25,2 minutės, įmeta po 8,2 taško, atkovoja po 5,9 atšokusio kamuolio ir atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius