Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 05 31

Renaldas Seibutis: tai tik antis, nieko nesu pasirašęs

Lietuvoje atostogaujantį Renaldą Seibutį pribloškė žinia apie jo neva sudarytą kontraktą su Stambulo „Galatasaray” klubu. „Reikės sužinoti, kokiomis sąlygomis pasirašiau”, – šmaikštavo krepšininkas. R.Seibutis dar negali pasakyti, kur žais ateinantį sezoną. Pirmiausia jis nori atsikvėpti, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / „Scanpix“ nuotr.

Turkijos lygos naujokės Edirnės „Olin” lyderiu tapęs 25 metų 196 cm ūgio vilnietis sulaukė ne vieno klubo susidomėjimo, todėl neatmeta galimybės atsidurti ir „Galatasaray”, nors apie jokias derybas teigia negirdėjęs.

Ar žinia apie persikėlimą į „Galatasaray” klubą iš tikrųjų neatitinka tikrovės? – „Lietuvos rytas” pasiteiravo R.Seibučio.

„Kol kas tai tik antis, nieko nesu pasirašęs. Turbūt Turkijos žiniasklaida paskubėjo parašyti – gal kam nors dėl ko nors to reikėjo?

Paskambinsiu savo agentui į Ameriką ir mėginsiu aiškintis, kaip viskas atrodo iš tikrųjų. Agentas buvo išvykęs į Kiniją, todėl sakiau jam, kad nesuktų man galvos, kol nebaigsiu sezono ir negrįšiu į Lietuvą.

Noriu pailsėti po varginančio sezono, nusiraminti, pabūti su artimaisiais.

Kiek žinau, „Galatasaray” domėjosi ir domisi manimi, bet su klubu nebuvau susisiekęs“, – kalbėjo R.Seibutis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius