Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 04

Rezultatyviai rungtyniavęs Jonas Valančiūnas neužtikrino „Raptors“ pergalės prieš „Nets“

Penktadienį NBA lygoje buvo sužaista dešimt rungtynių. „Toronto Raptors“ krepšininkai su Jonu Valančiūnu išvykoje 109:114 (27:34, 27:15, 25:28, 30:37) nusileido „Brooklyn Nets“ ekipai.
Brookas Lopezas ir Jonas Valančiūnas
Brookas Lopezas ir Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Šeštą pergalę iš eilės iškovoję Bruklino krepšininkai pasiekė ilgiausią pergalių seriją šiame sezone. Komanda pakilo į 7 vietą Rytų konferencijoje.

„Nets“ komandoje žibėjo trys krepšininkai. Deronas Williamsas buvo rezultatyviausias šiame sezone su 31 tašku, Brookas Lopezas surinko 30 taškų ir atkovojo 17 kamuolių, 29 taškus pelnęs ir 11 rezultatyvių perdavimų atlikęs Thaddeusas Youngas išlygino rezultatą likus žaisti 22 sekundes.

VIDEO: Apžvalga

Trečią vietą Rytuose užimančius „Raptors“ krepšininkus į priekį vedė 27 taškus surinkęs DeMaras DeRozanas, kuris taip atkovojo aštuonis kamuolius ir atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus. 23 taškus surinko Louisas Williamsas.

Jonas Valančiūnas per 35 minutes surinko 21 tašką (9/13 dvitašk., 0/1 tritašk., 3/5 baud.), atkovojo 9 kamuolius, perėmė vieną kamuolį, kartą suklydo ir tris kartus prasižengė.

„Raptors“ komandoje jau penktas rungtynes praleido Kyle'as Lowry, o šiose rungtynėse susižeidė ir Amiras Johnsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius