Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 25

Rusijos krepšinio federacija vėl rinktinės treneriu norėtų matyti Davidą Blattą?

Rusijos krepšinio federacija netrukus susitiks su prie šalies nacionalinės komandos vairo jau stovėjusiu Davidu Blattu. Po fiasko Europos pirmenybėse Slovėnijoje rusai ieško naujo stratego.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša dienraštis „Sport-Express“, su amerikiečiu specialistu susitikimas įvyks Aleksandro Gomelskio vardo turnyro metu, ten D.Blattas atvyks su jo treniruojamu Tel Avivo „Maccabi“ klubu.

D.Blattas Rusijos rinktinę treniravo 2006-2012 metais ir su ja 2007 metais iškovojo Europos čempionato auksą ir 2012-ųjų Londono žaidynių olimpinę bronzą. Po olimpiados treneris, kuris turi Izraelio ir JAV pilietybes, pasitraukė iš Rusijos ekipos stratego pareigų. Jo vietą užėmė graikas Fotis Katsikaris, tačiau dėl perversmų Rusijos krepšinio federacijoje jis atsisakė vadovauti rinktinei.

Naujiems vadovams pasirodė, kad buvusieji federacijos vedliai per daug moka graikui. Prieš Europos krepšinio čempionatą Graikijos krepšinio specialistą pakeitė 2013-ųjų Universiados auksą su Rusijos studentais laimėjęs treneris Vasilijus Karasiovas. Tačiau Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje rusai patyrė pažeminimą – jie laimėjo vos vieną mačą iš penkių ir iš turnyro pasitraukė jau po grupių kovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius