Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 15

Sezoną dėl traumos baigęs „Hawks“ narys Thabo Sefolosha: „Koją man sulaužė policininkai“

NBA Rytų konferencijos lyderės „Atlanta Hawks“ legionierius iš Šveicarijos Thabo Sefolosha išplatino pranešimą, kuriame kaltina Niujorko policijos pareigūnus sulaužius jam koją. Balandžio 8 dieną viename Niujorko naktinių klubų užpuolikas peiliu sužeidė „Indiana Pacers“ ekipos krepšininką Chrisą Copelandą ir jo sužadėtinę. Toje pačioje vietoj už trukdymą policijos pareigūnams T.Sefolosha buvo sulaikytas su komandos draugu Pero Antičiumi. Sulaikymo metu šveicaras patyrė traumą, dėl kurios šį sezoną į aikštę nebeišbėgs.
Thabo Sefolosha
Thabo Sefolosha / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Pradėti noriu išreikšdamas padėka savo šeimai, draugams ir „Hawks“ organizacijai ir komandos draugams. Pastaruoju metu man buvo sunku, tad ačiū už suteiktą pagalbą.

Esu be galo nusivylęs, kad negalėsiu su savo komanda žaisti atkrintamosiose varžybose, atsiprašau komandos draugų už šio incidento sukeltus padarinius“, – rašoma T.Sefolosha laiške.

VIDEO: Thabo Sefolosha sulaikymas Niujorke

NBA reguliariajame sezone „Hawks“ klubas laimėjo Rytų konferencijos pirmąją vietą, be to, pirmą kartą klubo istorijoje peržengė 60 pergalių ribą.

„Negaliu viešai diskutuoti apie bylos faktus, tačiau man labai gaila, kad patyriau traumą, kurios kaltininkai yra policijos pareigūnai“, – užbaigė „Hawks“ krepšininkas.

Interneto portalas TMZ išplatino du vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotas T.Sefolosha sulaikymas. Šveicarą tąsė net šeši policijos pareigūnai, sunku pasakyti, ar krepšininkas iš tiesų bandė priešintis. Viename įraše matyti, kad policininkas užsimoja ir trenkia T.Sefoloshai su kažkokiu daiktu. 

VIDEO: Indiana Pacers' Chris Copeland stabbed, 2 Hawks arrested in NYC club incident

T.Sefolosha kartu su P.Antičiumi iš policijos areštinės buvo paleisti jau kitą rytą. P.Antičius vėliau teigė, kad jie niekaip nesusiję su C.Copelando užpuolimu, netrukdė policininkams, o tik atsidūrė netinkamoje vietoje netinkamu laiku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius