Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

Simas Jasaitis: „Norėčiau apsivilkti Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius“

Bronzinės Lietuvos krepšinio rinktinės narys Simas Jasaitis šiandien laukia žinių iš savo agento. Jau mėnesį agentas iš Amerikos bando susitarti su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa, tačiau krepšininkas dar neskuba džiaugtis. Šį sezoną jis jau turėjo rimtų pasiūlymų, tačiau visi jie žlugo.
Simas Jasaitis norėtų žaisti Vilniaus „Lietuvos ryte“
Simas Jasaitis norėtų žaisti Vilniaus „Lietuvos ryte“. / „Scanpix“ nuotr.

S.Jasaitis sakė, kad jei iki Naujųjų metų nepasirašys kontrakto su pajėgia ekipa, priims paskutinės vilties pasiūlymą. „Šis sezonas man jau nuplaukė. Jei nežaisiu pajėgioje ekipoje, žaisiu bet kokioje kitoje. Aš negaliu tik treniruotis individualiai. Man reikia žaidimo praktikos. Dar turiu vilties, kad pateksiu į aukšto lygio komandą. Jei ne, ką jau padarysi“, – 15min.lt sakė S.Jasaitis.

Krepšininkas neslepia, kad galimybė apsivilkti „Lietuvos ryto“ marškinėlius būtų pati geriausia. „Norėčiau žaisti Vilniaus ekipoje. Čia mano namai, o sostinės klubas žaidžia Eurolygoje. Tikiuosi, kad šiandien sulauksiu skambučio iš savo agento. Jei ne, pats su juo susisieksiu. Nežinomybė greitai baigsis, nes iki Naujųjų metų liko keletas dienų“, – teigė S.Jasaitis.

Puolėjas praėjusį sezoną žaidė Turkijoje. Lietuvis buvo vienas Stambulo „Galatasaray“ komandos lyderių. Europos taurės varžybose jis vidutiniškai pelnydavo 16,5 taško ir sugriebdavo 6,3 atšokusio kamuolio per 36 aikštelėje praleistas minutes.

Gruodžio pradžioje duodamas interviu 15min.lt S.Jasaitis prisipažino kol kas dar negalvojantis apie kitais metais tėvynėje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą, nes visas mintis užgožia rūpesčiai dėl užsitęsusių naujos darbovietės paieškų.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas paneigė pasirodžiusius gandus, neva Lietuvos čempionų komandą gali papildyti Simas Jasaitis. 

„Nesąmonė. Tai dar vienas kalėdinis bajeris. Šį sezoną mūsų komandoje jis tikrai nežais“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pareiškė Vainauskas. 

Lietuvos žiniasklaidos žiniomis Vilniaus „Lietuvos rytas“ šiuo metu ieško ir pastiprinimo vidurio puolėjų grandyje. Kol kas konkrečios ieškomo aukštaūgio pavardės nėra žinomos, tačiau naujokas tikrai bus legionierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius