Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 29

Traumuotas Milošas Teodosičius Europos čempionato nepraleis

Per antrąsias pusfinalio serijos VTB Jungtinės lygos rungtynes su Maskvos srities „Chimki“ ekipa CSKA klubo įžaidėjas, 26 metų 195 cm ūgio Milošas Teodosičius patyrė blauzdos traumą, dėl kurios privalės praleisti likusią sezono dalį. Buvo spėjama, kad serbui gali prireikti operacijos ir jo traumos gydymas gali užtrukti net apie 4 mėnesius, todėl gynėjas būtų turėjęs praleisti ir šį rugsėjį Slovėnijoje vyksiantį Europos krepšinio čempionatą.
Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vis tik, atlikus išsamesnius tyrimus, Miuncheno klinikos chirurgai nudžiugino M.Teodosičių – operacijos nereikės, todėl blauzdos traumos gydymas turėtų užtrukti apie 2 mėnesius.

Tai reiškia, kad gynėjas į krepšinio aikštelę galės grįžti anksčiau nei buvo numatyta pagal blogiausią scenarijų, todėl ar M.Teodosičius atstovaus Serbijos nacionalinei rinktinei Senojo žemyno pirmenybėse priklauso tik nuo reabilitacijos laikotarpio ir paties krepšininko.

Eurolygoje šį sezoną įžaidėjas vidutiniškai per 30 minučių pelnydavo po 12,7 taško, atlikdavo 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 2,8 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius