-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14

Velykiniame krepšinio turnyre Algirdo Milono dešimtmečiai auklėtiniai įrodė, kad yra vieni stipriausių Lietuvoje

Balandžio 11-13 dienomis Šiaulių krepšinio akademijos „Saulė‟ organizuotame Velykiniame krepšinio turnyre Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) trenerio Algirdo Milono 2004-siais gimę krepšininkai įrodė, kad yra vieni stipriausių visoje Lietuvoje.
Algirdas Milonas
Algirdas Milonas / skm.lt nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Pusfinalyje įveikę šeimininkų ekipą, SKM auklėtiniai pateko į superfinalą, kuriame susitiko su „Sabonio I” komandos žaidėjais.

Pirmus du rungtynių kėlinius apylygiai žaidę vilniečiai, antroje lemiamos dvikovos pusėje pritrūko jėgų ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 38:55.

Visgi tai buvo pirmasis jaunųjų sostinės krepšininkų turnyras, o pasiekti rezultatai, anot komandos trenerio A. Milono, tikrai džiugina.

„Finale pralaimėjome, sakyčiau, tik 17 taškų skirtumu. Visos kitos komandos „saboniukams” nusileido daugiau nei 40 taškų. Iki šiol ši komanda Lietuvoje nerado sau lygių varžovų, o mes buvome tie, kurie sugebėjo jiems pasipriešinti, – sakė A. Milonas. – Tai labai džiugina, nes kauniečiai turnyruose dalyvauja antrus metus iš eilės, o mums tai buvo pirmoji tokia išvyka. Visapusiška nauda buvo tiek man, tiek visai komandai. Galėjau geriau pažinti auklėtinius, pamatyti kaip jie žaidžia kitoje aplinkoje, palyginau to pačio amžiaus krepšininkų žaidybinius ypatumus. Visgi per tuos kelis metus buvau atitrūkęs nuo vaikų krepšinio ir tai padėjo man suprasti, kad judame tinkama linkme.”

Antrąją vietą laimėjusios SKM komandos gretose naudingiausiu žaidėju buvo išrinktas Adas Kačinskas.

Be jau minėtų komandų, šiame turnyre rungtyniavo dar viena SKM komanda, treniruojama Roko Kasparavičiaus, taip pat Šarūno Marčiulionio, Šiaulių „Saulės”, Panevėžio bei Vilniaus krepšinio mokyklų auklėtiniai.

Antroji SKM 2004 m. gimusių berniukų komanda kovoje dėl 7 vietos nusileido panevėžiečiams 36:40.

„Nuvykus į turnyrą pamatėme, kad į jį susirinko Lietuvos krepšinio mokyklų stipriausios komandos. Mums tai buvo pirmoji tokia patirtis. Nepaisant to, kad neiškovojome pergalių, visus penkis mačus pralaimėjome po kovingų varžybų vienaženkliu skirtumu, – teigė treneris R. Kasparavičius. – Bet kokiu atveju norisi pasidžiaugti vaikų įgyta patirtimi, parodytu kovingumu ir tuo, jog SKM antroji komanda gali kovoti su ŠMKA, VKM, Šiaulių ir Panevėžio stipriausiomis komandomis kaip lygi su lygiais.”

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius