-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 06

Ambicijų Eurolygoje nestokojantis M.Grigonis: „Galbūt žmonės primiršo mane“

Marius Grigonis po 8 mėnesių pertraukos sugrįžta į stipriausią Europos krepšinio klubų turnyrą – Eurolygą.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / „Euro Hoops“

Iš Maskvos CSKA pančių ištrūkęs 28-erių lietuvis pasiryžęs vesti į pergales garsųjį Atėnų „Panathinaikos“ klubą, pastaraisiais metais liekantį toli nuo viešai deklaruojamų tikslų.

Čiurnos traumą, patirtą paskutinėse Lietuvos rinktinės rungtynėse Europos čempionate, išsigydęs gynėjas turėtų tapti vienu svarbiausių Graikijos krepšinio milžino žaidėjų.

Pirmosios rungtynės Eurolygoje laukia jau šį vakarą – namuose su karališkuoju Madrido „Real“ klubu.

„Kol kas viskas klostosi labai gerai. Gerai leidžiu laiką Graikijoje. Graikų ritmas nelabai skiriasi nuo ispanų. Oras – smagus, maistas – nuostabus, žmonės – draugiški, o kava – puiki“, – SDNA.gr džiaugėsi M.Grigonis.

„Visi klubo darbuotojai ir žaidėjai labai šiltai mane priėmė. Nuo pat pirmosios akimirkos, nors iš pradžių net nesitreniravau su komanda. Džiaugiuosi būdamas šioje ekipoje“, – tęsė lietuvis, kurį šią vasarą aktyviai į savo gretas viliojo ir Kauno „Žalgiris“.

„Panathinaikos“ klubą jis pasirinko dar ir dėl to, kad graikai jam padėjo susitarti su Maskvos CSKA klubo grasinimais, M.Grigoniui palikus Rusiją po šios pradėto kraugeriško karo Ukrainoje.

„Situacija buvo sunki. Nuvilianti. Ukrainoje prasidėjo karas, sukilo emocijos. Iš kurios pusės bežiūrėtum, drama buvo didžiulė. Dabar viskas yra praeityje ir aš džiaugiuosi būdamas čia“, – SDNA.gr cituoja M.Grigonį.

„Graikijoje – gražu. Džiaugiuosi savo sprendimu. Kai oras geras, lengva būti laimingam. Lietuvoje dažniausiai debesuota. Komanda gera, aš vėl vilkiu žalią spalvą ir tuo džiaugiuosi.

Esu labai motyvuotas. Žmonės galbūt primiršo, kas aš esu. Dėl to, kaip baigėsi praėjęs sezonas. Galbūt yra ir daug manimi abejojančių, bet aš esu be galo motyvuotas žaisti sėkmingai. Pastaraisiais metais „Panathinaikos“ nerodė tokių rezultatų, kokių visi čia tikisi, bet mes galime žiūrėti tik į priekį“, – vylėsi M.Grigonis.

„Turime 12 labai gerų žaidėjų ir kiekvienas gali iššauti skirtingose rungtynėse. Jau sulaukiau labai daug žinučių ir jaučiu, kokia aistra alsuoja šalia komandos. Kausimės visi drauge, kad pasiektume didžių dalykų“, – pridūrė „Panathinaikos“ naujokas iš Lietuvos, Atėnų klube žaisiantis su tautiečiu Artūru Gudaičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius