Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 27

„Anadolu Efes“ amerikietis kovoje su „Žalgiriu“ gali pakartoti unikalų rekordą

Didesnės ar mažesnės traumos – neatskiriama krepšinio dalis. Paklauskite Jure Zdovco, kuris nuo atvykimo į Kauną dar neturėjo nė vienos treniruotės su stipriausios sudėties „Žalgiriu“. Tačiau Eurolygoje yra žaidėjas, kuris aikštėje pasirodo visada. Nesvarbu, kad nutiktų.
Chrisas Singletonas
Chrisas Singletonas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Tas žaidėjas – Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkas Chrisas Singletonas. Eurolygos čempionų gynybą cementuojantis aukštaūgis nėra praleidęs rungtynių stipriausiame Europos klubų turnyre jau šešerius metus.

Šiuo metu Ch.Singletono serija siekia 207 mačus. Žengęs į kovą su Atėnų „Panathinaikos“ šį vakarą ir penktadienį su Kauno „Žalgiriu“ jis pakartos Eurolygos rekordą, priklausantį geležiniam graikui Nikos Zisis, dabar jau baigusiam karjerą – 209 rungtynės.

Verta pažymėti, kad į šį, unikalų, rekordą taikėsi ir Artūras Milaknis. „Žalgirio“ snaiperis buvo sužaidęs net 200 rungtynių Eurolygoje iš eilės, bet praėjusio sezono viduryje patyrė kirkšnies traumą.

31-erių Ch.Singletonas Eurolygoje nė vienų rungtynių nepraleidžia nuo pat debiuto su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu 2015-aisiais. Vėliau jis be pertraukų gynė „Panathinaikos“, „Barcelona“, o dabar „Anadolu Efes“ klubų garbę.

Šiame sezone jis vidutiniškai pelno po 3 taškus, atkovoja po 1,8 ir perima po 1,4 kamuolio per 18 minučių.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius