Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2019 04 25

Atbaidė kainos? Kauno „Žalgiris“ dar neišpardavė bilietų į lemiamas rungtynes

Į pirmąsias Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes Kaune bilietus akimirksniu pardavęs „Žalgirio“ klubas vis dar turi bilietų į ketvirtadienio rungtynes su Stambulo „Fenerbahče“. Jos žalgiriečiams gali būti lemiamos – pralaimėjus į finalo ketvertą patektų Turkijos klubas.
Kauno „Žalgirio“ fanai
Kauno „Žalgirio“ fanai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vidudienį klubas paskelbė, kad bilietų į paskutines Eurolygos namų rungtynes liko vos daugiau nei šimtas.

Priminsime, kad į antradienio rungtynes „Žalgiris“ bilietus pardavė labai greitai. Tik paskelbus pardavimų pradžią buvo užlūžusi oficiali klubo svetainė.

Prieš antrąsias rungtynes Kaune „Žalgiris“ pakėlė bilietų kainas. Jeigu į antradienio mačą sirgaliai pigiausius bilietus galėjo įsigyti už 19 eurų, tai už ketvirtadienio rungtynes teko pakloti bent 35 eurus.

Rungtynių dieną daugiausiai likusių bilietų buvo pilkoje zonoje, kurioje bilietai po 37 eurus. Jų buvo likę 80.

Kauno „Žalgirio“ komanda sužais paskutines Eurolygos atkrintamąsias rungtynes namų arenoje. Iki trijų pergalių vykstančioje ketvirtfinalio serijoje su Stambulo „Fenerbahče“ ekipa šiuo metu žalgiriečiai atsilieka rezultatu 1:2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius