Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2018 01 17

Brandonas Daviesas paaiškino internete plintantį emocingą Šaro riksmą

Trečiojo kėlinio pabaigoje Šarūnas Jasikevičius piktas kvietė komandą į pasitarimą. Jis negalėjo toleruoti tokios kiauros gynybos, kuri dar neprasidėjus lemiamai mačo atkarpai buvo praleidusi 64 taškus. Viename iš epizodų savoje aikštės pusėje suklydo Brandonas Daviesas. Iš pradžių legionierius nesuprato savo klaidos, bet Šaras užstaugė taip, kad centras greitai išgirdo, kas negerai.
Emocinga rungtynių Bamberge akimirka
Emocinga rungtynių Bamberge akimirka / Stopkadras

„Žalgirio“ treneris lyg pitbulis pripuolė priešais pat B.Davieso veidą. Š.Jasikevičius buvo taip arti B.Davieso veido, kad vos neįvyko kaktomuša.

Emocingas epizodas greitai pateko į internetus ir ėmė plisti po Europos žiniasklaidą.

Tačiau tai tebuvo žaidybinis momentas. Atslūgus aistroms, „Žalgirio“ rūbinėje B.Daviesas 24sek papasakojo apie karštą akimirką per minutės pertraukėlę.

„Tai buvo dėl mano klaidos. Aš tuo metu galvojau kiek kitaip. Bet išsiaiškinome, kad suklydau. Tai buvo mano kaltė. Kitąkart turiu būti geresnis“, – aštrią akimirką ramiai paaiškino B.Daviesas.

Daug sunkiau už tą aršią Š.Jasikevičiaus kritiką amerikietis nurijo pralaimėjimo kartėlį.

„Žalgiris“ nusilenkė „Brose“ ekipai 86:93, o žaliai baltų priekinė linija lankstėsi prieš Bambergo aukštaūgius.

B.Daviesas pelnė 10 taškų, tačiau niekaip negalėjo atsverti Augustine'o Rubito (22 tšk.) ir Dejano Musli (16 tšk.) jėgos po krepšiu.

„Kova po krepšiu buvo sunki. Ypač, kai greitai prisirinkau pražangų. Bet vis tiek turėjome būti agresyvesni. Galbūt pražangos mus kaustė, bet reikia žaisti agresyviau“, – nesėkmę apibendrino B.Daviesas.

D.Musli jau pirmosiomis minutėmis išprovokavo dvi žalgiriečio pražangas ir greitai pasodino jį ant suolo.

Šarūnas Jasikevičius dar iki pertraukos centro pozicijoje spėjo panaudoti net keturis krepšininkus, bet neveikė jokia rotacija.

„Nė vienas negalėjo atkirsti Muslio nuo kamuolio. Lygiai tas pats su Rubitu. Ant jų Bambergas ir laikėsi“, – po mačo pyko Š.Jasikevičius.

VIDEO: Liūdnas Šaro vakaras: seniai buvau taip kai kuriais nusivylęs

B.Daviesas išgirdo ne tik tą trenerio riksmą trečiojo kėlinio pabaigoje. Antrojo Eurolygos rato starte klimpstantis „Žalgiris“ su tokiais kluptelėjimais vėliau gali prisidaryti rimtų nemalonumų.

Su 11 pergalių ir 7 pralaimėjimais Kauno klubas dar laikosi šeštoje Eurolygos vietoje, bet konkurentai jau artėja. Labiausiai reikia saugotis Vitorijos „Baskonia“, kuri devintoje vietoje turi 8 pergales ir 9 pralaimėjimus, bet rungtyniavo vienu susitikimu mažiau.

„Manau, kad turime rimčiau vertinti kiekvienas rungtynes. Turime stipriau kautis. Komandos mus vejasi ir dabar nori mus nugalėti. Reikia mokytis iš šio pralaimėjimo ir eiti į priekį“, – 24sek reziumavo 26 metų centras.

Ką išmoko „Žalgiris“, pamatysime jau ketvirtadienį 20 val. su „Valencia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius