Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 21

Dėl Iliaso Zouro atleidimo šokiruota graikų spauda negaili epitetų Vladimirui Romanovui

Permainos Kauno „Žalgirio“ trenerių štabe ir Graikijos rinktinės vyr. trenerio Iliaso Zouro atleidimas sukėlė šurmulį šios šalies žiniasklaidoje.
Vladimiro Romavono treniruotė
Vladimiro Romavono treniruotė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visi apie krepšinį rašantys portalai eskaluoja šią temą ir negaili epitetų „Žalgirio“ savininkui Vladimirui Romanovui. Tekstuose neretai galima sutikti apibūdinimus „keistas“, „neprognozuojamas“, „ekscentriškas“, „nenuspėjamas“, „arogantiškas“ ir pan.

Spaudoje stebimasi, kad tokioms permainoms V.Romanovas ryžosi vos prasidėjus sezonui, kai komanda oficialiose rungtynėse patyrė vos du pralaimėjimus. Juo labiau, kad vienas iš jų buvo prieš Eurolygos favoritę Maskvos CSKA ekipą.

Graikai taip pat pastebi, kad po rungtynių su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa komandos žaidėjai ir darbuotojai atsisveikino su I.Zouru, o pats V.Romanovas nenusileido prie aikštės to padaryti.

Vienas portalas užsimena, kad „Žalgiris“ žaidžia toje pačioje grupėje su Atėnų „Panathinaikos“ klubu, todėl už šios šalies rinktinės trenerio atleidimą bus proga atkeršyti jau lapkričio 3 dieną, kai kauniečiai atvyks į Graikijos sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius