-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 03

Draugo Šaro pasiilgęs P.Jankūnas: „Barcelona“ nėra nenugalima“

Šarūnas Jasikevičius grįžo į Kauną ir sieks išrašyti šeštąjį iš eilės pralaimėjimą „Žalgiriui“, kuriam vadovavo pastaruosius penkerius metus. Ilgametis žaliai baltų kapitonas Paulius Jankūnas pasiilgo bičiulio, tačiau penktadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje sieks tik pergalės.

Puikiai sezoną pradėjęs Kauno „Žalgiris“ sustojo. Penki smūgiai iš eilės žalgiriečius Eurolygos lentelėje nutempė žemyn iki 11-osios vietos.

Šią nesėkmingą atkarpą sudėtinga bus nutraukti penktadienį, kai Nemuno saloje išsirikiuos turnyro lyderė „Barcelona“. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai savo sąskaitoje turi 8 pergales ir 2 pralaimėjimus.

Praėjusią savaitę Liono priemiestyje 68:80 krito prieš puikiai atakavusią ASVEL komandą, o šią savaitę ACB pirmenybėse 90:100 neatsilaikė prieš „Valencia“.

Tai pirmasis Šaro sugrįžimas į Kauną po septynerių metų, praleistų „Žalgirio“ sistemoje – būnant žaidėju, trenerio asistentu ar vyriausiuoju strategu.

„Bus malonu išvysti grįžtantį mūsų draugą Šarą, – sakė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. – Deja, rungtynės vyks be sirgalių, kurie jį labai norėtų pamatyti. Kalbant apie „Barcelona“, ji pirmauja Eurolygoje turi didelę rotaciją, varžovus gali bausti iš visų pozicijų. „Barcelona“ pralaimėjo dvejas paskutines rungtynes, o tai rodo du dalykus. Visų pirma – jie nėra nenugalimi, visų antra – jie bus labai susikoncentravę ir norės grįžti į pergalių kelią. Mes laukiame šio iššūkio.“

Martinas Schilleris šiuo metu grįžta iš Varšuvos į Kauną. Iš ten jis atsiėmė naująjį savo pasą, tačiau spėjo su Eurolygos tinklalapiu pasidalinti mintimis apie būsimą varžovą.

„Tai viena pagrindinių favoričių kovoje dėl titulo. „Barcelona“ tai įrodo pirmaudama Eurolygoje. Labai talentinga komanda, subalansuota sudėtis bei puikus trenerių štabas. Komandoje yra tokie vyrukai kaip Nikola Mirotičius ir Nickas Calathesas, kurie gali rungtynes paimti į savo rankas. Turėsime būti susikoncentravę nuo pirmos iki paskutinės minutės. Pastovumas bus svarbiausias rungtynių akcentas“, – teigė „Žalgirio“ vyr. treneris.

Rungtynių tarp „Žalgirio“ ir „Barcelona“ pradžia – 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius