Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 13

E.Atamanas pyko, o čempionus nukovę prancūzai triumfavo: „Tai neįtikėtina!“

Vilerbano ASVEL komandos treneris TJ Parkeris po įspūdingos pergalės prieš Stambulo „Anadolu Efes“ sunkiai galėjo patikėti tuo, kas įvyko ir dėkojo savo krepšininkams už parodytą charakterį.
Vilerbano ASVEL – Stambulo „Anadolu Efes“
Vilerbano ASVEL – Stambulo „Anadolu Efes“ / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

ASVEL nukovė Eurolygos čempionus 75:73 savo tvirtovėje, nors vienu metu atsiliko net 19 taškų skirtumu.

„Po -19, kas tai? Tai širdis. Komanda parodė, kokią didelę širdį turi. Pavyko apsiginti daug kartų iš eilės, patys pataikėme svarbių metimų, sveikinimai žaidėjams, – džiūgavo TJ Parkeris. – Tai puiki pergalė, tikrai puiki. Visada reikia tikėti, kad gali laimėti rungtynes. Turi ir komandai parodyti, kad jie gali laimėti. Kitaip elgtis negalime. Susitikimas vyksta 40 minučių, iki finalinės sirenos, tad niekada nežinai, kas nutiks.

Pirmą kartą patyriau kažką panašaus kaip treneris. Tu žaidi prieš geriausią komandą lygoje, atsilikinėji 19 taškų ir, žmogau, žaidėjai kovojo iki paskutinės minutės. Rungtynės niekada nesibaigia anksčiau laiko. Labai labai sveikinu žaidėjus. Nepažinau savo komandos pirmoje rungtynių pusėje, tačiau parodėme antrojoje, kas mes esame.“

VIDEO: ASVEL rallied from 19 down to stun the champs!| Round 3, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

ASVEL tai buvo trečia pergalė per tris susitikimus, „Anadolu Efes“ ekipa per tiek pat mačų pergalės skonio dar nėra pajutusi.

„Žinoma, nėra lengva kalbėti po tokio pralaimėjimo, – sakė Stambulo komandos treneris Erginas Atamanas. – Atrodo, kad per paskutines 12 ar 13 minučių žaidėme lyg mini-krepšinio komanda. Tokios buvo mūsų klaidos. Sveikinimai Vilerbanui. Jie puikiai sužaidė ketvirtajame kėlinyje ir pakeitė rungtynes.“

11 taškų pelnęs ASVEL gynėjas Paulas Lacombe'as tryško geromis emocijomis.

„Tai neįtikėtina! Kokia pergalė! Atsilikome 19 taškų, neturėjome ką prarasti, o tuomet sugrįžome: širdis, atsidavimas, pasiaukojimas. Bandėme apsiginti ir žaisti stumiami žiūrovų. Mums pavyko, sirgaliai labai mums padėjo. Tai buvo neįtikėtina pergalė“, – džiaugėsi P.Lacombe'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius