-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 04

Eurolygos mėnesio MVP tapęs Vasilije Micičius žarstė komplimentus Šarui

Kauno „Žalgirį“ vasarą palikęs ir į Stambulo „Anadolu Efes“ persikėlęs Vasilije Micičius atsiėmė Eurolygos mėnesio MVP apdovanojimą, tačiau nepamiršo padėkoti Šarūnui Jasikevičiui.
Šarūnas Jasikevičius ir Vasilije Micičius
Šarūnas Jasikevičius ir Vasilije Micičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiuo metu serbo atstovaujamas Turkijos klubas yra iškovojęs 8 pergales ir patyręs 2 pralaimėjimus.

Lapkričio mėnesį V.Micičius savo komandoje buvo tikras lyderis: pelnė po 13,3 taško, atkovojo po 3,7 kamuolio, atliko po 6 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 18 naudingumo balų.

24-rių įžaidėjas tapo vienu jauniausių krepšininkų Eurolygos istorijoje, atsiėmusiu mėnesio MVP prizą.

V.Micičius, davęs interviu oficialiai Eurolygos svetainei, nepamiršo ir Šaro pamokų: „Kaip jaunas vaikinas, žinau kaip sunku pritapti didelėse komandose ir gauti minučių, bet patirtis, kurią praėjusiais metais gavau dirbdamas su Šaru buvo didžiulis ir svarbus dalykas, kad tapčiau brandesnis ir labiau savimi pasitikintis aikštėje.

Patirtis, kurią praėjusiais metais gavau dirbdamas su Šaru buvo didžiulis ir svarbus dalykas, kad tapčiau brandesnis ir labiau savimi pasitikintis aikštėje

Žinau, ko reikia, kad būtų pasiekta pergalė. Praėjęs sezonas man reiškė labai daug, įgavau patirties ir patogiai jaučiausi aikštėje.

Daug pasitikėjimo gaunu ir iš trenerio Ergino Atamano, viskas vyksta gerai. Mes puikiai kartu dirbame, tikiuosi, kad taip viskas klostysis iki sezono pabaigos.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas

Dar vieną Š.Jasikevičiaus pamoką V.Micičius prisiminė paklaustas apie rungtynes su Vitorijos „Baskonia“, kuriose net šeši turkų žaidėjai pelnė dviženklį taškų skaičių.

„Negaliu pasakyti, kad mes to siekiame. Galiu tik pasakyti, kad praėjusiais metais su Šaru aš išmokau kai ką labai svarbaus: pasiaukoti, kovoti su savo ego tam, kad būtų pasiektas rezultatas.

Su Šaru aš išmokau kai ką labai svarbaus: pasiaukoti, kovoti su savo ego tam, kad būtų pasiektas rezultatas

Individualūs apdovanojimai yra svarbūs, tačiau, kaip įžaidėjas, aš bandau reaguoti į situacijas aikštėje, rasti pranašumus. Man nėra svarbu rinkti po 20 taškų kiekvienose rungtynėse. Jei turiu pranašumą, aš juo naudojuosi. Štai kas yra svarbiausia – atakuoti ten, kur yra pranašumas“, – kalbėjo buvęs „Žalgirio“ įžaidėjas.

VIDEO: Vasilije Micičius – geriausias Eurolygos lapkričio žaidėjas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius