Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 02

Eurolygos reitinge „Žalgiris“ nublokštas į patį dugną

„EuroHoops“ atnaujino Eurolygos reitingą, kuriame į patį dugną nubloškė Kauno „Žalgirio“ komandą. Žalgiriečiai reitinguojami paskutinėje 18 vietoje. Už pirmojo aštuoneto nustumti ir visi lietuviški Eurolygos klubai.

Lyginant su trečiuoju turnyro reitingu, „Žalgiris“ smuktelėjo per vieną poziciją – prieš tai buvo reitinguojamas 17 vietoje.

„Buvo metas, kai žalgiriečius reitingavome 8 pozicijoje – po pergalės prieš „Fenerbahče“. Bet Lietuvos čempionams po to teko laukti pergalės 56 dienas. Devynių iš eilės pralaimėjimų serija nubloškė juos į 18 vietą. Sezonas Šarūnui Jasikevičiui ir jo žaidėjams prasidėjo ambicingai. Bet komandoje nebeliko Alexo Perezo, KC Riversas atvyko sustiprinti gynėjų liniją, o tada, kai labiausiai reikia, komanda negalės verstis be traumuoto Mariaus Grigonio“, – „Žalgirio“ situaciją įvertino „EuroHoops“.

„EuroHoops“ reitinge 14 vietoje pozicionuojama Roko Giedraičio Berlyno ALBA.

„ALBA vis dar nerado balanso tarp savo puolimo ir prasčiausios visoje Eurolygoje gynybos. Berlyno klubas niekaip negali išlipti iš reitingo apačios“, – rašo „EuroHoops“.

Į 12 reitingo vietą smuktelėjo tris pozicijas praradę Kęstučio Kemzūros Pirėjo „Olympiakos“.

„Pirėjo klubas jau įveikė tris pirmojo aštuntuko komandas, bet tai reiškia nedaug, kai ten nėra paties Graikijos klubo“, – rašo „EuroHoops“.

11-oje reitingo vietoje pozicionuojama Artūro Gudaičio Milano „Olimpia“.

„Gudaitis dar negrįžo į savo ritmą“, – konstatuoja „EuroHoops“.

10 vietoje vertinama Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“.

„Dėl mįslingų priežasčių „Chimki“ yra tik viena iš trijų komandų, kuri dar nebuvo žemiau pirmojo aštuoneto“, – pastebėjo „EuroHoops“.

Geriausiai šiuo metu vertinama „EuroHoops“ komanda yra Madrido „Real“. Už jos rikiuojama „Barcelona“ ir Stambulo „Anadolu Efes“. 4 vietoje – žalgiriečių varžovė ketvirtadienį Tel Avivo „Maccabi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius