-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12

Eurolygos žaidėjų reakcijos: nuo abejojančio žalgiriečio iki neįprasto gimtadienio

2020-ųjų kovo 12-oji – išskirtinė diena krepšiniui. Koronaviruso pandemijos grėsmės išgąsdintos didžiosios pasaulio krepšinio lygos laikinai sustabdė veiklas, o socialiniuose tinkluose ėmė dūgzti krepšininkai, tarp kurių – ir žinomi Eurolygos žaidėjai.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

„Dėl pandemijos paskelbimo, grėsmės užsikrėsti virusu Eurolygos rungtynėse, apsunkinto judėjimo Europoje, kai kai kurie miestai tapo nebepasiekiami, pasidarė neįmanoma normaliai organizuoti turnyro.

Ne tik dėl šių priežasčių, bet taip pat ir maksimaliai apsaugant žaidėjų bei sirgalių sveikatą ir saugumą, Eurolyga priėmė sprendimą laikinai sustabdyti 2019-2020 m. Eurolygos ir Europos taurės sezoną, iki kitų nutarimų. Eurolyga įdėmiai seks situaciją ir jos atnaujinimus, kai padėtis vėl bus saugi pratęsti sezoną“, – rašoma oficialiame Eurolygos pranešime.

Savo mintimis apie susidariusią situaciją socialiniame tinkle tviteryje pasidalino Eurolygos krepšininkai.

„Pagaliau! Atėjo laikas pasirūpinti šeima ir artimaisiais, o krepšinis neabejotinai sugrįš. Tačiau šiuo metu turime jausti atsakomybę“, – rašė Madrido „Real“ žvaigždė Rudy Fernandezas.

„Kas čia vyksta... Tai tikroji kovo beprotybė“, – dar prieš kelionę į oro uostą rašė Kauno „Žalgirio“ legionierius Jockas Landale'as.

Lietuvos čempionai į Barselona žaisti Eurolygos rungtynių galiausiai neišvyko. Dvikova atidėta neribotam laikui.

Australas pasidalijo ir dar viena žinute, suabejodamas radikalių sprendimų efektyvumu: „Žmonės stabdo čempionatus, lyg per tris savaites situacija smarkiai pagerės.“

„Tokios situacijos parodo, kaip svarbu turėtų žaidėjų sąjungą ir būti viso to dalimi“, – rašė Roko Giedraičio komandos draugas Berlyno klube Peytonas Siva.

Kaip visada tviteryje aktyvus buvo Maskvos CSKA lyderis Mike'as Jamesas, leidęs visiems žinoti, jog šiandien ketina žaisti video žaidimus, valgyti picą ir būti namuose.

Atletas negalėjo patikėti, jog VTB lygos rungtynės Estijoje tarp Talino „Kalev“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipų galimai bus neatidėtos.

Ispanijos žiniasklaida ėmė ūžti, jog COVID-19 virusas buvo patvirtintas Madrido „Real“ žaidėjui Trey Thompkinsui, o karališkojo klubo krepšinio ir futbolo komandoms paskelbtas karantinas.

Vitorijos „Baskonia“ snaiperis Mattas Janningas abejojo, kad tokią informaciją reikia viešinti.

„Koks skirtumas kas susirgo, o kas ne? Kažkas virusą nešioja dabar, o daugumos kitų irgi laukia toks pat likimas. Palikime viską ties tuo“, – tviteryje rašė 31-erių amerikietis.

„Būkite saugūs tie, kurie žaidžiate krepšinį Europoje. Nepamirškite, kad visi sėdime vienoje valtyje. Būkite stiprūs ir darykite tai, kas yra geriausia Jums“, – rašė Belgrado „Crvena zvezda“ gynėjas Kevinas Punteris.

Itin aktyvus tviteryje buvo ir „Barcelona“ gynėjas Malcolmas Delaney, neabejojęs, kad sprendimo suspenduoti Eurolygos sezoną tikrai reikėjo, bet ne vienam turui.

Šeimos dar nesukūręs amerikietis linkėjo sveikatos ir sėkmės kolegoms, kurie Europoje gyvena su artimaisiais.

M.Delaney užsiminė ir apie neįprastą 31-ąjį gimtadienį, kurį paminėjo vakar.

„Niekada negalvojau, jog gimtadienio šventė galiausiai pavirs į uždarytą sezoną“, – rašė M.Delaney.

Pildoma...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius