Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 10 21

Geros žinios – E.Mudiay ir P.Jankūnas stos į kovą su „Bayern“

Pirmos pergalės Eurolygoje sieksiantis Kauno „Žalgiris“ (0-4) ketvirtadienį namuose sulauks Emmanuelio Mudiay ir kapitono Pauliaus Jankūno pagalbos.

„Keletą treniruočių šią savaitę praleidę Paulius Jankūnas ir Emmanuelis Mudiay bandys žengti į aikštę šio vakaro rungtynėse su Miuncheno „Bayern“, – pranešė Lietuvos čempionų klubas.

Blogiausiai per 13 metų sezoną Eurolygoje pradėjusiam „Žalgiriui“ tikrai nepadės peties traumą besigydantis prancūzas Joffrey Lauvergne‘as ir praėjusios savaitės rungtynėse su Belgrado „Crvena Zvezda“ blauzdos raumenį pasitempęs latvis Janis Strelniekas.

Praėjusios savaitės mačuose Belgrade ir Pirėjuje sirguliuodamas rungtyniavęs Nielsas Giffey po šeštadienio kelionės į Lietuvą porą dienų dar jautė negalavimo padarinius, tačiau antradienį jau grįžo į komandines treniruotes.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Emmanuelis Mudiay nebaigė rungtynių Šiauliuose.
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Emmanuelis Mudiay nebaigė rungtynių Šiauliuose.

E.Mudiay susižeidė savaitgalio rungtynėse su „Šiauliais“. Afrikietis krito ant parketo po nesėkmingos greitos atakos ir raitėsi iš skausmo. Laimei, išsamūs tyrimai parodė tik sumušimą.

Paskutinėse Eurolygos rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“ jis sužaidė kol kas geriausią savo mačą stipriausiame Europos klubų turnyre – pelnė 19 taškų (4/7 dvit., 2/7 trit., 5/7 baud.) ir išdalino 4 rezultatyvius perdavimus.

VIDEO: Artėja link NBA formos? Emmanuelio Mudiay proveržis Eurolygoje

Bėdų dėl žaidėjų sveikatos netrūksta ir varžovų stovykloje. Miuncheno „Bayern“ klubas pranešė, kad traumuotų krepšininkų sąraše lieka lyderis Vladimiras Lučičius ir buvęs Vilniaus „Ryto“ aukštaūgis Leonas Radoševičius.

Tiesa, krepšinio žurnalistas Vokietijoje Robertas Heuselis pastebėjo, kad V.Lučičiaus bagažas jau buvo sukrautas kelionei į Kauną.

Paskutinėse „Bayern“ rungtynėse Vokietijos čempionate komandai jau galėjo padėti Andreasas Obstas. Prie komandos treniruočių prisijungė ir Paulas Zipseris. Tiesa, pranešama, kad Kaune žaisti jis vis dar negalės.

Rungtynės su praėjusio sezono Eurolygos išsišokėliu Miuncheno „Bayern“ (0-4), kol kas taip pat dar nelaimėjusiu, bus žaidžiamos šį ketvirtadienį 20 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius