Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 11 06

Gintaras Krapikas žaidėjams nepriekaištavo, bet pasigedo taiklių tritaškių

Gintaras Krapikas sunėrė rankas, žvilgtelėjo į žemę ir papurtė galvą. Jo galvoje sukosi tos klaidos, neįmesti tritaškiai ir 85 Barselonos krepšininkų taškai. Rekordinės „Žalgirio“ arenos publikos vėl nepavyko nudžiuginti pergale. „Barcelona“ prakeiksmas nenutrauktas – katalonai iš Kauno grįžta namo su pergale jau dešimtą kartą iš eilės.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Labai gaila, kad prie tokios auditorijos nepavyko padovanoti sirgaliams pergalės. Neišsiplėčiant, neturiu priekaištų vyrams dėl kovingumo. Bet galbūt to neužteko.

Po pertraukos „Barcelona“ įmetė viską, ką galėjo, o mes, nors ir turėjome gerą dvitaškių ir baudų procentą, kontroliavome lentą, namuose įmetėme tik 3 tolimus metimus (iš 15. – aut. past.). Manau, tie tritaškiai buvo didelė problema ir neleido nugalėti katalonų.

Tikrai nesitikėjome, kad sulaikysime juos ties 60-70 taškų. Buvome pasiruošę žaisti agresyviai, greičiau. 80 įmestų taškų rezultatą rodo, bet tie tritaškiai mums labai pakenkė“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G.Krapikas.

– Ar netrūko agresyvesnio žaidimo?

– Mes buvome labai agresyvūs. Bet kai po krepšiu stovi Tomičius, būtų juokinga kaskart mesti iš po krepšio. Buvo sutarta aktyviai veržtis ir atėjus pagalbai atmesti kamuolį laisvam komandos draugui. Bet tų metimų šiandien nepataikėme.

– Brockas Motumas žaidė tik 6 minutes. Netiko žaidimo planui?

– Šiandien labai pakiliai žaidė Jankūnas. Labai tiko S.Venė prie Samardo Samuelso ištraukiant jį toliau nuo krepšio. Todėl Brockas žaidė ne tiek daug. Bet dvylikai žaidėjų laiko vienodai nepadalinsiu.

VIDEO: Kauno ŽALGIRIO vyr. trenerio Gintaro Krapiko komentaras po rungtynių su Barcelona Lassa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius