Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 13

Iš M.Schillerio lūpų – Maskvoje nepatikęs akcentas ir nudžiuginusi žalgiriečių reakcija

Martinui Schilleriui nepavyko tapti Kauno „Žalgirio“ rekordininku. Koja kojon su Šarūno Jasikevičiaus įrašytu šešių pergalių Eurolygoje iš eilės rekordu žengęs austras klupo stojęs į kovą su Eurolygos čempionais. Bet po pralaimėjimo Maskvos CSKA 73:83 strategas savo žaidėjams negailėjo ir gerų žodžių.

„Sveikinu CSKA su pergale. Manau, kad pirmoje pusėje strigome gynyboje. Ypač su atkovotais kamuoliais, kur CSKA pirmauja visame turnyre. Jie buvo fiziški ir susikūrė daug antrųjų šansų. Strigome su kova dėl atkovotų kamuolių“, – spaudos konferencijoje Maskvoje pabrėžė M.Schilleris.

„Žalgiris“ kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjo net 22:43.

Nikola Milutinovas vienas po žalgiriečių krepšiu nusigriebė 5 kamuolius, kai visa žaliai baltų komanda – 7. Iš viso atakas CSKA kartojo 14 kartų ir antraisiais šansais susirinko 13 taškų, kai „Žalgiris“ – 4.

VIDEO: „urBONUSas“: antipatijos „Ryte“, išbalęs R.Kurtinaitis, iššūkis D.Adomaičiui ir Ą.Tubelis NBA

Tačiau „Žalgiris“ ne veltui yra geriausiai trečiuosius kėlinius žaidžianti komanda. Trečiąjį ketvirtį laimėję 20:15, svečiai lemiamoje mačo dalyje grįžo į rungtynes, sumažino skirtumą iki 5 taškų ir patampė CSKA už ūsų.

„Man patiko, kaip sugrįžome į mačą po pertraukos. Sumažinome skirtumą iki penkių taškų ir tai teikė gerą jausmą dėl mačo ritmo, energijos, – teigė M.Schilleris. – Bet CSKA spurtu 11-0 dar kartą parodė savo jėgą. Tačiau man patiko, kad kovojome iki pat galo.

Iš rūbinės išėjome su žymiai geresniu nusiteikimu abiejose aikštės pusėse, ypač gynyboje, kur darėme mažiau klaidų. O prieš tokią komandą kaip CSKA tai labai svarbu. Negalime su jais tiek klysti. Tas susitelkimas antroje susitikimo dalyje buvo žymiai geresnis.“

Antrąją rungtynių dalį žalgiriečiai laimėjo 41:38.

„Žalgiriui“ tai buvo 8 pralaimėjimas per 19 reguliariojo sezono rungtynių. Su 15 pergalių ir 4 nesėkmėmis CSKA tvirtai pirmauja Eurolygoje.

Žalgiriečiai tęsia turą po Rusiją. Penktadienį „Žalgiris“ bandys įveikti Sankt Peterburgo „Zenit“. Mačo pradžia – 19 val. Lietuvos laiku.

„Turime pasiruošti kitoms rungtynėms už 48 valandų Sankt Peterburge. Turime pavalgyti, išsimiegoti ir pasiruošti iššūkiui“, – spaudos konferenciją užbaigė M.Schilleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius