Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 31

Iš Šaro pas Kurtinaitį? Prieš mačą Kaune „Chimki“ siekia rimto pastiprinimo

„Chimki“ rengiasi sustiprinti gretas prieš antrąjį Eurolygos reguliariojo sezono ratą. Rimo Kurtinaičio treniruojamą Pamaskvės klubą domina Thomas Heurtelis ir Tarikas Blackas, – rašo „Sport-express“, remdamasis klubui artimais šaltiniais.
Thomas Heurtelis
Thomas Heurtelis / „Scanpix“ nuotr.

Prieš kelionę į Kauną „Chimki“ išgyvena vidinį supurtymą.

Anot „Sport-express“ šaltinių, po pastarojo Eurolygos mačo, pralaimėto namie Pirėjo „Olympiakos“ klubui, Chimkų komandoje įvyko rimtas pokalbis tarp žaidėjų ir vadovybės.

„Chimki“ baigė Eurolygos pirmąjį ratą su 2 pergalės ir 15 pralaimėjimų paskutinėje – aštuonioliktoje vietoje.

Regis, klubas nusiteikęs permainoms.

Pranešama, kad „Chimki“ domina Thomas Heurtelis, šį sezoną rungtyniavęs „Barcelona“, bet dabar patekęs į klubo užribį – po slapto, bet neįvykusio susitarimo su Madrido „Real“, prancūzas įžaidėjas buvo paliktas Stambulo oro uoste „Barcelona“ vadovybės sprendimu. Dabar 31 metų krepšininkas nerungtyniauja Šarūno Jasikevičiaus komandoje ir su ja nesitreniruoja.

Nors šį sezoną Eurolygoje Th.Heurtelis pelnė po 2,9 taško ir 2,4 rezultatyvaus perdavimo, jo karjeros rezultatyvumo vidurkis yra 9,7 taško, jis patenka į daugiausiai rezultatyvių perdavimų per Eurolygos istoriją atlikusių žaidėjų.

„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis
„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis

Pamaskvės klubui taip pat rūpi, kuo pakeisti Gregą Monroe po krepšiais.

Jo vietą pretenduojantis užimti 29 metų T.Blackas yra rungtyniavęs penkerius sezonus NBA, o pastaruoju metu žaidė Tel Avivo „Maccabi“.

206 cm ūgio amerikietis rinko po 11 taškų ir po 5,4 kamuolio užpraėjusį sezoną Izraelio klubui, o praėjusį žaidė nedaug dėl traumos – nuo šių metų pradžios jis nerungtyniavo niekur.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Tarikas Blackas
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Tarikas Blackas

Tai gali būti ženklus pastiprinimas „Chimki“ klubui prieš antrąjį Eurolygos ratą, kuris Rusijos klubui kitą savaitę prasidės Kaune.

Sausio 8 dieną, penktadienį, žalgiriečiai sieks pratęsti penkių pergalių seriją, kai į Kauną atvyks Rimo Kurtinaičio vadovaujamas Rusijos klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius