Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 10 09

Joffrey Lauvergne'as pasidalino, kaip jaučiasi užsikrėtęs koronavirusu

Pirmuoju COVID-19 užsikrėtusiu Kauno „Žalgirio“ žaidėju tapęs Joffrey Lauvergne'as neišskrido kartu su komanda į Rusiją, o socialiniuose tinkluose kreipėsi į savo sirgalius.

29-erių prancūzas žinios apie teigiamą koronaviruso testą sulaukė ketvirtadienį, prieš pat komandai pakylant į Maskvą, kurios pašonėje „Žalgiris“ penktadienio vakarą žais rungtynes prieš Maskvos srities „Chimki“ klubą.

„Prieš pat išskrendant į Rusiją, sulaukiau teigiamo koronaviruso testo rezultato. Nejaučiu jokių simptomų. Linkiu savo komandai sėkmės šio vakaro Eurolygos rungtynėse prieš „Chimki“. Negaliu sulaukti, kada vėl galėsiu prisijungti prie komandos“, – rašė J.Lauvergne'as.

Vieno iš „Žalgirio“ lyderių, pirmajame sezono mače Pirėjuje pelniusio 13 taškų, penktadienį laukia pakartotinis testas, tačiau dar prieš jį prancūzas buvo izoliuotas, o komanda ėmėsi visų būtinų saugumo priemonių.

Dėl COVID-19 atvejo „Žalgiryje“ jau nukeltas sekmadienį turėjęs vykti kauniečių susitikimas su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“, o pats J.Lauvergne'as greičiausiai turės praleisti bent keturis Eurolygos mačus, kadangi Eurolygos reglamentas nurodo, jog koronavirusu užsikrėtęs dalyvis privalo izoliuotis 14-ai dienų ir į aikštę gali grįžti tik gavęs du iš eilės neigiamus COVID-19 testus.

Tai reiškia, kad „Žalgirio“ centras greičiausiai praleis mažiausiai ketverias Eurolygos rungtynes – spalio 9 d. su „Chimki“, spalio 13 d. su Belgrado „Crvena zvezda“, spalio 15 d. su Stambulo „Anadolu Efes“ ir spalio 22 d. su „Valencia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius