Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 02 09

K.Lavrinovičius: neįsivaizduoju, kaip reikės žaisti prieš brolį

Ketvirtadienį Sienoje vyks tai, ko anksčiau dar nebuvo. Broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai pirmą kartą vienas prieš kitą susigrums krepšinio aikštelėje.
Kšyštofas Lavrinovičius
K.Lavrinovičius teigia, kad brolis pranašesnis už jį aikštėje. / „Scanpix“ nuotr.

Kaip vyks ir kaip baigsis Madrido „Real“ bei Sienos „Montepaschi“ aukštaūgių dvikova Eurolygoje, nuspėti sunku. To neįsivaizduoja net šio įvykio dalyvis Kšyštofas.

„Tikrai nežinau, kaip žaisime vienas prieš kitą. Kartu rungtyniaujame nacionalinėje komandoje, visada vienas kitam padedame. Dabar reikės kautis su Darjušu. Net neįsivaizduoju, ką pasakyti“, – svarstė K.Lavrinovičius.

Nors brolių propaguojamas krepšinis neatrodo labai skirtingas, Kšyštofas išskyrė Darjušo pomėgį grumtis po krepšiais ir pripažino, kad būsimas oponentas yra pajėgesnis visais atžvilgiais.

„Darjušas daugiau rungtyniauja po krepšiu. Tuo tarpu aš mėgtu žaisti prie tritaškio linijos. Mano brolis yra puikus žaidėjas. Manau, jis viską atlieka geriau už mane“, – gerų atsiliepimų apie Darjušą negailėjo „Montepaschi“ legionierius.

Kazanės „Unics“ komandoje broliai Lavrinovičiai žaidė vienoje barikadų pusėje. 2006–2007 metų sezonas Kšyštofui buvo pats įsimintiniausias. Lietuvis jį laiko geriausiu, nes turėjo progą rungtyniauti su Darjušu: „Geriausias sezonas mano karjeroje buvo Kazanėje. Ir taip yra dėl to, kad „Unics“ klube rungtyniavau su savo broliu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius