Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 01 22

Karšta spaudos konferencija: supykęs E.Messina „Bayern“ atstovus siuntė velniop

Po galingos Milano krepšininkų pergalės – pavargusio Ettore Messinos priekaištai varžovams. Suirzęs dėl nepunktualių Miuncheno „Bayern“ atstovų, sutrukdytas spaudos konferencijoje garsusis Eurolygos treneris siuntė priešininkus velniop.
Ettore Messina
Ettore Messina / Stopkadras

E.Messina beveik pusvalandį pralaukė varžovų trenerio Andrea Trinchieri spaudos konferencijos pradžios, bet kolega iš Italijos taip ir nepasirodė prie mikrofono. Paprastai pirmiausia Eurolygoje žodis suteikiamas atvykėlių treneriams. Tad E.Messina nebelaukęs pats sėdo prie mikrofono ir pradėjo spaudos konferenciją.

Kai „Olimpia“ strategas jau kalbėjo su vietos žurnalistais italų kalba, Milano klubo spaudos atstovas Claudio Limardi, paprašytas „Bayern“ komunikacijos vadovo, įsiterpė į trenerio kalbą norėdamas perduoti žinią, kad Vokietijos ekipa skuba ir norėtų sudalyvauti privalomoje žiniasklaidos sesijoje.

„Atsiprašau, Claudio (Milano klubo atstovas spaudai. – red. past.), aš pradėjau konferenciją, nes jau pavargau – noriu namo. Aš visada laukiu savo eilės, bet pralaukiau 20 minučių ir nusprendžiau pradėti. Jeigu jums nepatinka, galit važiuoti namo. Linkiu jums saugios suknistos kelionės!“ – išvydęs priešininkų susierzinimą, rėžė E.Messina.

Milano krepšininkai šventė užtikrintą pergalę 75:51. „Bayern“ pasiekė sezono įmestų taškų antirekordą.

„Su visa pagarba, – į italų žurnalistus kreipėsi E.Messina, – mes su jais žaidžiame, laimime, o po to laikraščiuose skaitau, kad laimėjome per atsitiktinumą. Šiandien mes laimėjome labai užtikrintai, nokautavome juos, ir už tai esu dėkingas žaidėjams. Ar aš dabar turiu klausytis, kad negaliu rengti spaudos konferencijos?

Daviau savo kolegai 20 minučių, nusiprausiau po dušu, pasikalbėjau su žaidėjais. Galvoju, turiu teisę surengti savo spaudos konferencijos dalį ir nelaukti, kol mano namuose įsipatogins svečiai.“

Tarp kitko, gali būti, kad A.Trinchieri po rungtynių nesudaužė kumščiais su E.Messina. „Olimpia“ treneris su paskutine rungtynių sekunde pirmas patraukė prie „Bayern“ suolo, bet netrukus prie šoninės linijos gan sumišęs žiūrėjo į pražygiavusį A.Trinchieri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius