Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 05 15

Koronavirusu persirgęs „Real“ puolėjas nemato šansų Eurolygos sugrįžimui: „Kokia prasmė?“

Trey Thompkinsas buvo pirmasis Eurolygos krepšininkas, užsikrėtęs koronavirusu. Dabar jau persirgęs Madrido „Real“ puolėjas spjauna į galimybę pratęsti Eurolygos arba Ispanijos ACB lygos sezonus.
Trey Thompkinsas
Trey Thompkinsas / Getty Images/ Euroleague nuotr.

Kyle'o Hineso, jo brolio Tylerio Hineso ir Mike'as Martino laidoje „Hoop Tales“ sudalyvavęs T.Thompkinsas nesupranta, kaip kalbos apie sugrįžimą apskritai gali būti realios.

„Kaip mes galime kalbėti apie krepšinį, jei vaikai net negali išeiti į lauką ar eiti į mokyklą? Kokia prasmė grįžti? Kokie yra jų prioritetai? Kas vyksta?“ – klausinėjo „Real“ krepšininkas.

K.Hineso paklaustas, ar tiki, kad krepšinio sezonas dar gali prasitęsti, T.Thompkinsas pakratė galvą.

„Nemanau, kad krepšinis galėtų grįžti. Bent jau iš asmeninės perspektyvos, nes nėra įmanoma užtikrinti visų saugumą. Nesvarbu, kur eini ir ką darai, visur turėtum testuotis. Jei jie kalba apie mūsų izoliavimą vienoje vietoje, tai reiškia, kad kiekvieną dieną turėtų būti testuojami žmonės, gaminantys maistą ir dirbantys viešbučiuose. Visas šis procesas... Visko vyksta per daug, kad būtų galima svarstyti kažką panašaus. Man tai atrodo beprotiška“, – sakė T.Thompkinsas.

Jam pritarė ir Maskvos CSKA rungtyniaujantis K.Hinesas.

„Mano nuomonė tokia pati. Krepšinis ir visa kita turėtų būti antraeiliai dalykai. Apie tai net neturėtų būti kalbama. Juk tai – globali pandemija“, – sakė aukštaūgis.

Eurolygos sezonas buvo sustabdytas kovo 12-ąją. Sprendimas dėl jo pratęsimo liepą turi būti priimtas iki gegužės 24-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius