Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 11 17

Linas Kleiza: „Visi dabar nori teisti Kazį Maksvytį, bet ką jam „Žalgiris“ davė?“

Linas Kleiza stojo mūru už Kazį Maksvytį, kurio treniruojamas Kauno „Žalgiris“ įbrido į giliausią nesėkmių atkarpą per pastaruosius pusantrų metų, teigdamas, jog Lietuvos flagmanas moka už vasarą padarytas komplektacijos klaidas.

Kauno „Žalgiris“ trečią savaitę iš eilės dramatiškuose mūšiuose patyrė pralaimėjimą – vakar Atėnuose 71:73 krito prieš „Panathinaikos“, prieš savaitę – 82:86 prieš Stambulo „Anadolu Efes“, o dar anksčiau – 88:91 prieš Vilerbano ASVEL namie.

Ketvirtą kartą iš eilės pergalės Eurolygoje neiškovoję Kazio Maksvyčio auklėtiniai fiksuoja ilgiausią nesėkmių atkarpą per pastaruosius pusantrų metų.

15min laidos PIKENROLAS dalyvis Linas Kleiza teigė, jog už vasaros klaidas dabar mokantį „Žalgirį“ pernelyg ėmė slėgti spaudimas laimėti.

„Jie tikrai sureagavo į prastesnę atkarpą. Visi lūkesčiai dabar yra sukelti ir visi labai negatyvūs, bet jei man kas būtų pasakęs, kad „Žalgiris“ turės šansą laimėti prieš „Anadolu Efes“ ir „Panathinaikos“, nebūčiau patikėjęs. Jie patys Atėnuose pralaimėjo rungtynes, bet visada yra temoje ir visada yra kovoje, nors pusė komandos nefunkcionuoja, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Kol kas žaidžia pusė komandos, tad šia prasme rezultatai yra labai geri. Jei „Žalgiris“ nepriims viso negatyvo iš aplinkos, nesulūš, tuomet persilauš. Jie yra per žingsnį nuo pergalių. Kas pernai sekėsi, šįmet jiems nesiseka. Nelaimėsi rungtynių su 23 klaidomis. Įspūdinga, kad jie dar turėjo šansą laimėti Atėnuose.

Spaudimas vakar puikiai atsispindėjo „Žalgirio“ puolime, kuriame buvo per didelis noras ir per daug baimės, iš kurių atsirado klaidos. Kažkur netikslūs perdavimai, kažkur paskubėjimas ar nereikalingas prasiveržimas. Daug kvailų sprendimų. Matyti, kad komanda yra įtampoje ir nori laimėti. Laisvo krepšinio nebuvo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius