Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 23

„Maccabi“ atsisveikino su vienu naudingiausių ekipos krepšininkų

Šeštadienio vakarą Izraelio čempionė Tel Avivo „Maccabi“ pranešė nutraukianti bendradarbiavimą su aukštaūgiu Tariku Blacku.
Tarikas Blackas
Tarikas Blackas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Galingais dėjimais pasižymintis 206 cm ūgio vidurio puolėjas į „Maccabi“ atvyko 2018-ųjų vasarą ir iš karto tapo dominuojančia jėga baudos aikštelėje.

2018-2019 metų sezone amerikietis pagal naudingumo balus ekipoje buvo nepralenkiamas, o solidžiai pradėtą šį sezoną sustabdė nelemta trauma.

9,1 taško, 4,8 atkovoto kamuolio ir 10,6 naudingumo balo (ketvirtas rodiklis ekipoje) vidurkius turėjęs T.Blackas Eurolygoje nerungtyniavo nuo 12-ojo turo.

„Noriu padėkoti klubo savininkams, valdybai, trenerių štabui, komandos draugams ir visiems aistruoliams už puikiai praleistą laiką puikiame mieste“, – atsisveikinimo laiške dėstė krepšininkas.

TIesa, Izraelio čempionams savo sudėtyje pavyko išsaugoti kitą legionierių – Tylerį Dorsey, su kuriuo sutartis buvo pratęsta iki 2022 metų su galimybe išvykti į NBA.

4-5 vietas su Maskvos CSKA Eurolygoje besidalinanti „Maccabi“ nekantriai laukia pirmadienio, kuomet paaiškės Eurolygos sezono likimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius