Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 04 05

„Maccabi“ strategas įvardijo, kokiais ginklais ruošiasi mosuoti Kaune prieš „Žalgirį“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ketvirtadienį laukia viena svarbiausių šio sezono akistatų namuose prieš Tel Avivo „Maccabi“ ekipą. Izraelio ekipą treniruojanti šios šalies krepšinio legenda Odedas Kattashas įsitikinęs, jog jo komandos Kaune laukia ypač sunkus iššūkis prieš puikią formą pastaruoju metu demonstruojančią ir Eurolygos atkrintamąsias medžiojančią varžovę.
Atėnų „Panathinaikos“ treneris Odetas Katashas
„Maccabi“ treneris Odetas Katashas / „Scanpix“ nuotr.

„Tai bus labai didelis iššūkis prieš ypač gerai namuose žaidžiančią komandą. „Žalgiris“ yra geros formos ir kovoja dėl vietos atkrintamosiose, todėl lengva nebus. Svarbiausia bus neduoti jiems pigių taškų, stabdyti greitą puolimą ir tvarkytis po savuoju krepšiu, nes varžovai atkovoja daug kamuolių puolime. Tai yra svarbiausi akcentai“, – įsitikinęs „Maccabi“ strategas.

Tuo tarpu „Žalgirio“ marškinėlius anksčiau vilkėjęs, o dabar „Maccabi“ atstovaujantis Joshas Nebo neslėpė, jog sugrįžimas į Kauną kels ypatingus sentimentus.

„Jaučiu jaudulį, nes vėl žaisiu Kaune, kur sutiksiu pažįstamus sirgalius ir draugus. Krepšinis yra pakilimų ir nuosmukių žaidimas. Džiaugiuosi, kad šis karjeros etapas yra sėkmingas. Kaune laukia didelis iššūkis, nes „Žalgiris“ yra puiki komanda ir pastaruoju metu žaidžia labai gerą atkarpą. Privalome eiti į aikštelę ir atsakyti į jų energiją“, – įsitikinęs amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius