Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 10 29

Milano „dizainerius“ sutaršęs Šaras savo vyrams pasiuntė žinutę

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ Eurolygoje penktadienį iškovojo nesunkią pergalę, 74:56 (21:21, 22:8, 18:12, 13:15) patiesdama Milano „Olimpia“ krepšininkus. Po mačo strategas iš Lietuvos gyrė savo vyrus už kovingumą, bet turėjo ir pastabų.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Maniau, kad po pirmojo ketvirčio, kuriame praleidome per daug lengvų taškų, buvome geresni. Tai buvo gana bjaurios rungtynės, abi komandos prametė per daug metimų. Progų turėjo abi ekipos, bet daug jų nebuvo išnaudota. Gerai, kad dar tik sezono pradžia, svarbu yra nesustoti, tobulėti ir laimėti kiekvienas ateinančias rungtynes“, – pergalę įvertino specialistas.

Po šios pergalęs Š.Jasikevičius jau gyveno mintimis apie savaitgalį vyksiančią Ispanijos čempionato akistatą, kurioje jo vyrai svečiuose susitiks su „Valencia“.

Savo auklėtiniams treneris pasiuntė aiškią žinią – po pergalės prieš Eurolygos favoritą neverta atsipalaiduoti nė akimirkos.

„Visą sezoną bus keli žingsniai į priekį, keli žingsniai atgal. Dabar paėjome į priekį, bet svarbu sekmadienį Ispanijos lygoje nežengti žingsnio atgal“, – teigė „Barcelona“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius