-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 03

Oficialu: Eurolyga nukėlė trečią „Žalgirio“ mačą iš eilės

Graikijai skęstant rekordinėje COVID-19 bangoje, kuri per pirmąją Naujųjų metų parą atnešė net 40 tūkstančių naujų ligos atvejų, iš paslaptingo viruso gniaužtų neišlipa ir du Eurolygoje rungtyniaujantys šios šalies klubai. Atėnų „Panathinaikos“ buvo priversta atidėti mačą su Kauno „Žalgiriu“, o šiuo pavyzdžiu šią savaitę pasekė ir Pirėjo „Olympiakos“.
Joshas Nebo ir Thomas Walkupas
Joshas Nebo ir Thomas Walkupas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Eurolyga priėmė oficialų sprendimą nukelti penktadienį Kaune turėjusią vykti dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

Portalas „gazzetta.gr“ pirmadienį paskelbė, jog Graikijos klube vis dar serga aštuoni žaidėjai.

Dėl Europoje siautėjančio COVID-19 jau buvo atidėtos dvejos pastarosios „Žalgirio“ rungtynės su Milano „Olimpia“ ir Atėnų „Panathinaikos“.

Paskutinį kartą ant stipriausio Senojo žemyno turnyro parketo Lietuvos čempionai išbėgo gruodžio 17-ąją dieną, kai Kazanėje rezultatu 53:66 nusileido vietos UNIKS komandai.

Buvusio žalgiriečio Thomaso Walkupo atstovaujama Pirėjo „Olympiakos“ su 12 pergalių ir 5 pralaimėjimais šiuo metu žengia trečioje Eurolygos vietoje, tuo metu vos 3 pergales per 16 mačų surinkę žalgiriečiai yra paskutiniai.

Pirmąją tarpusavio „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ akistatą Taikos ir draugystės stadione spalio viduryje Pirėjo klubas laimėjo 83:68.

Atėnų „Panathinaikos“ artėjantį ketvirtadienį Berlyne turėtų žaisti prieš ALBA, bet šis mačas irgi veikiausiai bus nukeltas, skelbia „gazzetta.gr“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius