-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 07

Paaiškėjo F.Campazzo alga „Crvena zvezda“ klube ir terminas „Real“ apsisprendimui

Vienas netikėčiausių Eurolygos perėjimų – Facundo Campazzo į Belgrado „Crvena zvezda“ – artėja prie išsipildymo.
Facundo Campazzo
Facundo Campazzo / „Scanpix“ nuotr.

„Sportando“ praneša, kad „Crvena zvezda“ oficialiai informavo karališkąjį Madrido „Real“ apie savo ketinimus ir algą, kurią ruošiasi mokėti į Europą sugrįžti nusiteikusiam krepšininkui.

Informuoti „Real“ Belgrado klubas yra priverstas todėl, kad būtent „Real“ priklauso pirmumo teisė į F.Campazzo Europoje.

„Eurohoops“ teigimu, Madrido klubas dabar turi 9 dienas apsispręsti – prilygti „Crvena zvezda“ pasiūlymui, ar ne.

Teigiama, kad Belgrado klubas 31-erių argentiniečiui siūlo sutartį iki šio sezono pabaigos, pagal kurią jis uždirbtų net 4,3 mln. eurų – 1,8 mln. už likusią šio sezono dalį ir 2,5 mln. už visą kitą.

Iki šio sezono vienu neturtingiausių Eurolygos klubų buvęs „Crvena zvezda“, pasak „Eurohoops“, yra pasiryžęs padengti ir didžiąją dalį F.Campazzo skolos „Real“ klubui, kuri liko po argentiniečio sprendimo 2020-aisiais net už 6 mln. eurų išpirką keltis į NBA.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Facundo Campazzo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Facundo Campazzo

Įsitvirtinti stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje 179 cm įžaidėjui nepavyko – su juo atsisveikino ir „Denver Nuggets“, ir „Dallas Mavericks“ klubai.

Šiame sezone vos aštuonerias rungtynes „Mavericks“ komandoje sužaidęs F.Campazzo rinko po 1,3 taško ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu „Crvena zvezda“ šiuo metu yra viena karščiausių komandų Europoje. Duško Ivanovičiaus perimta Belgrado ekipa laimėjo visas septynerias rungtynes, iš kurių ketverias – Eurolygoje.

15min jau praėjusio sezono pabaigoje rašė, kad Serbijos klubai turėtų sulaukti didžiulės finansinės paramos iš Rusijos, kurios klubai buvo išmesti iš Eurolygos rusams pradėjus ir tęsiant kruviną karą Ukrainoje.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius