-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 02

Pasakiškas Duško Ivanovičiaus startas: Belgrade sudegė ir „Virtus“ krepšininkai

Dvigubą praėjusią pralaimėjimų savaitę Bolonijos „Virtus“ (4-7) pratęsė ir Belgrade, kuriame po Duško Ivanovičiaus paskyrimo vien pergales skinantys „Crvena zvezda“ (5-6) krepšininkai Italijos milžiną įveikė 83:74 (17:23, 25:18, 25:14, 16:19).

Tai buvo jau šeštoji Duško Ivanovičiaus pergalė raudonajame Serbijos sostinės klube per tiek pat žaistų rungtynių, keturios jų pasiektos Eurolygos turnyre.

Rungtynes namuose Belgrado „Crvena zvezda“ savo link laužti ėmė antrajame kėlinyje, kai Luca Vildoza smeigė tritaškius iš eilės, per ketvirtį pelnė 12 taškų, o į ilgąją pertrauką D.Ivanovičiaus auklėtiniai išėjo pirmaudami 42:41.

Antroje susitikimo pusėje liepsnojęs Ognjenas Dobričius trečiąjį kėlinį užbaigė pelnydamas 7 taškus iš eilės, kurie šeimininkus nuo „Virtus“ atitolino per 12 taškų. „Crvena zvezda“ varžovą pribaigė lemiamą ketvirtyje ir rungtynes laimėjo 83:74.

Įdomu tai, jog „Crvena zvezda“ metė tik 3 baudų metimus, iš kurių pataikė 1, o „Virtus“ iš 23 baudų metimų realizavo 20.

Tai buvo penktoji Belgrado ekipos pergalė, po kurios serbai žengia 11-oje Eurolygos pozicijoje. Viena pergale mažiau iškovoję „Virtus“ krepšininkai yra keturiolikti.

Sergio Scariolo šioje dvikovoje vertėsi be Milošo Teodosičiaus, kuriam dėl protrūkio prieš arbitrą skirta dvejų rungtynių diskvalifikacija.

„Crvena zvezda“: Ognjenas Dobričius 20, Luca Vildoza 16 (4/6 trit., 5 rez. perd.), Luka Mitrovičius ir Benas Bentilas – po 12.

„Virtus“: Mamas Jaiteh 15 (9 atk. kam.), Jordanas Mickey ir Nico Mannionas – po 11 (3/3 trit.), Kyle'as Weemsas 10.

VIDEO: „Eurolygos diena“: „Žalgirio“ sparnai, M.Grigonio situacija ir „Panathinaikos“ boso chaosas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius