-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 09

Po ambicingo mūšio su čempionais – nusivylimas „Žalgirio“ rūbinėje

Artūras Milaknis šveitė žemėn čiurnos apsaugą. Paulius Jankūnas nusikeikė. Paprastai Milas linksmai perima iš Vido Mačiulio mikrofoną su legendiniu kamuoliu jo viršuje, bet šįkart snaiperis be šypsenos patraukė jį toliau nuo savo veido, kai žymusis žurnalistas pridėjo jį prie pat žalgiriečio burnos. Nors „Žalgiris“ ambicingai kibo į atlapus Eurolygos čempionui 78:85, šeimininkų rūbinėje tvyrojo didžiulis nusivylimas.
Kevinas Pangosas
„Žalgiris“ – „Fenerbahče“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ši „Žalgirio“ komanda šį sezoną žaidžia taip fantastiškai, kad nieko nebenustebintų net antrąkart nudobdama tokį priešininką kaip Stambulo „Fenerbahče“. Bet antrąsyk to padaryti nebepavyko.

Galingai startavę žalgiriečiai išbarstė 12 taškų persvarą ir nusilenkė Eurolygos karaliui.

„Manau, kad nežaidėme gerai. Tai gera komanda, prieš kurią negalima turėti tokių duobių, – pasakojo Kevinas Pangosas. – Po pertraukos prastai gynėmės. Mes nebebuvome tokie agresyvūs ir jie tuo pasinaudojo. Turime pasimokyti.“

„Žalgirio“ lyderiui tai buvo sunkus mačas. Kanadietis pelnė 14 taškų, bet prabilo per vėlai – iki pertraukos „Fenerbahče“ gynyba buvo visiškai išėmusi įžaidėją iš žaidimo.

„Jie gynėsi agresyviai. Man nerūpi mano pasirodymas, nes komanda žaidė gerai. Bet po pertraukos „Fenerbahče“ mus čiupo už gerklės, o mes neatrodėm gerai“, – sakė K.Pangosas.

VIDEO: Pristabdytas K.Pangosas: „Prieš tokias komandas negali būti tokių duobių“

„Kevino 23-24 minutės mūsų komandai yra per mažai, – po rungtynių neslėpė Šarūnas Jasikevičius. – Visi žinome – mes labai nuo jo priklausome. Tos baudos kažkiek jo klaida, kažkiek paprasčiausiai nesėkmė.

Kai kur jis negali daryti antros baudos. Duok įdėti Vesely ir viskas. Jis turi suprasti savo vertę komandai.“

„Kovojom, stengėmės, kiek galėjom, – komentavo A.Milaknis. – Gal po pertraukos gynėmės ne taip agresyviai. O jie pagavo metimą ir pataikė. Su tokia komanda daug silpnų vietų neatrasi. Pirmoje pusėje viskas veikė gerai, bet po to gal ne taip suveikė.

Jie pradėjo viską keistis. Mūsų puolime nebejudėjo taip kamuolys. Nebebuvo agresyvių prasiveržimų. Todėl strigo ir puolimas.“

VIDEO: Š. Jasikevičiaus komentaras po pralaimėjimo „Fenerbahče“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius