-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 04

Prisikalbėjo? Aštrus Rimo Kurtinaičio interviu galėjo sugriauti derybas su „Rytu“

Rimui Kurtinaičiui greičiausiai nepavyks iš Vilniaus į Chimkus atsivežti Vilniaus „Ryto“ specialisto. Šias derybas galėjo sugriauti žiniasklaidoje nuskambėjęs „Chimki“ trenerio pasisakymas.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24sek žiniomis, R.Kurtinaitis didina Lietuvos specialistų gretas Chimkuose ir į Eurolygos klubą kalbina fizinio rengimo trenerį Evaldą Kandratavičių.

Tiesa, 2016-aisiais į sostinę atvykęs E.Kandratavičius turi galiojantį kontraktą su „Rytu“.

24sek šaltinių teigimu, sostinės klubas buvo linkęs išleisti E.Kandratavičių į Rusiją, tačiau R.Kurtinaičio pasisakymas lrytas.lt žurnalistui Modestui Krukauskui galėjo sugriauti šias derybas.

Alfredo Pliadžio nuotr./Evaldas Kandratavičius
Alfredo Pliadžio nuotr./Evaldas Kandratavičius

Paklaustas apie „Ryto“ bandymą gauti vardinį kvietimą į Eurolygą, R.Kurtinaitis sakė: „Dabar man pasakykite – „Rytas“ ima ir gauna kvietimą į Eurolygą. Kas nors staiga pasikeistų: miestas skirtų daugiau pinigų, atsirastų ilgalaikių rėmėjų, kurie skirtų pinigus dešimčiai metų?

Taip, kaip Madrido „Real“, kuris gali pasirašinėti sutartis septyneriems metams į priekį, nes viskas yra garantuota ir finansiškai stabilu.

„Rytas“ neturi jokių garantų: nei savo arenos, nei miesto valdžios palankumo – finansiškai Vilnius prie ekipos prisideda minimaliai, verslas nežiūri į klubo pusę, nes nėra jokios vadybos. Gal gali kas pasakyti, kas dabar vyksta „Ryto“ ekipoje?

Kai iš klubo buvo išprašytas prezidentas Gedvydas Vainauskas, ten nieko neliko – neaišku, kas vadovauja procesui, kam ta ekipa rūpi, kokie uždaviniai keliami ir dėl ko viskas vyksta. Ten tik keičiasi vadovai kaip oro prognozės. Nėra jokio garanto – niekas nestovi už šios komandos. Kas dabar komandos vadovas? Rolandas Jarutis, bet jis gali po poros mėnesių ir į Kiniją išvažiuoti ten dirbti toliau.

Kalbu atvirai, nes „Rytas“ neturi apskritai jokio būtino garanto, o Eurolygoje sėdintys vyrai nėra kvaili ir nenori savo aplinkoje matyti atsitiktinių klubų. Tad Vilniui belieka Europos taurė, nes rėk-nerėkęs apie savo norus ir galimybes, bet ir rimtų pergalių „Rytas“ pastaruoju metu nelaimėjo, kad tai būtų bent kažkoks garantas veržiantis į Eurolygą.“

Praėjusį sezoną gavęs darbą „Chimki“ klube, R.Kurtinaitis į savo štabą pasikvietė Aurimą Jasilionį ir Robertą Kuncaitį.

24sek žiniomis, R.Kurtinaitis Maskvos srities komandoje nori matyti Roką Giedraitį – siekia išpirkti jo kontraktą su Berlyno ALBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius