-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 09

Pusė darbo padaryta: „Zenit“ – per žingsnį nuo Eurolygos ketvirtfinalio

Dėl paskutinio kelialapio į Eurolygos ketvirtfinalį kovojantis Sankt Peterburgo „Zenit“ (19-14) klubas atliko pusę darbo. Xavi Pascualio auklėtiniai namuose 86:69 (25:15, 19:22, 22:11, 20:21) sudorojo Tel Avivo „Maccabi“ (14-20) ekipą.
Billy Baronas
Billy Baronas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Į aštuonetą įsiterpti siekiantis Rusijos klubas reguliarųjį sezoną užbaigs pirmadienį, kai žais nukeltas šeštojo turo rungtynes namuose prieš Atėnų „Panathinaikos“.

Pergalė tose rungtynėse „Zenit“ komandai garantuotų bilietą į Eurolygos ketvirtfinalį. PAO laimėjimo atveju į atkrintamąsias patektų „Valencia“, kuri reguliarųjį sezoną užbaigė dar vakar.

Žūtbūtinėse rungtynėse prieš „Maccabi“, kurias pralaimėję „Zenit“ žaidėjai būtų eliminuoti dar šįvakar, pabėgo nuo pirmųjų minučių, o pergalingą persvarą susikrovė trečiajame kėlinyje.

Sankt Peterburgo ekipa po pirmojo ketvirčio pirmavo 25:15, bet antrąjį kėlinį laimėję svečiai iš Izraelio įpusėjus rungtynėms atsiliko jau tik 37:44.

Visgi trečioje susitikimo atkarpoje „Zenit“ šovė į priekį 12:0 ir pabėgo net 64:46, sužlugdydami bet kokias „Maccabi“ viltis sezoną užbaigti pergale.

„Zenit“ atstovaujantis Artūras Gudaitis rungtynėms buvo registruotas, bet aikštėje taip ir nepasirodė. Tai vos ketvirtos lietuvio praleistos rungtynės šį sezoną.

20-ą kartą pralaimėjęs Tel Avivo klubas Eurolygoje užėmė 13-ąją vietą. Į ketvirtfinalį „Maccabi“ nepateko šeštą kartą iš eilės.

„Zenit“: Austinas Hollinsas 15, Kevinas Pangosas 13 (6 rez. perd.), Willas Thomasas ir Tarikas Blackas po 11, Mateuszas Ponitka 10 (5 atk. kam., 5 rez. perd., 4 per. kam.).

„Maccabi“: Tyleris Dorsey 15, Chrisas Jonesas 11, Elijah Bryantas ir Scottie Wilbekinas po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius